Рецепт Консерви з качки фото

Консерви з качки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Качка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю

Тушонку можна заготовити з будь-якого птаха, але найсмачнішою вважається з качки. Тушонку з качки можна подавати з кашами, картоплею, макаронами, хлібцями або додавати в супи.

Краще вже приготувати тушонку в мультиварці. М'ясо, приготоване в ній, виходить особливо ніжним. Та й будь-який hlopot, заклали м'ясо в чашу і залишили на 4 годину. Отже, дивіться рецепт, як приготувати тушонку з качки.

  • Качка - 2-3 кілограм
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець духмяний горошок - 5 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
консерви з качки - фото крок 1
Качку випатрати, відріжте гузку, шию. Вимийте, обсушити.
консерви з качки - фото крок 2
М'ясо зніміть з кісток, наріжте на шматочки розміром 2х2 см.
консерви з качки - фото крок 3
Мультиварку включите в режимі "гасіння" з 4 годину. У чашу складіть м'ясо, запашний перець, лавровий лист, сіль. Влийте 1/2 склянки води. Закрийте кришку.
консерви з качки - фото крок 4
Після звукового сигналу вимкніть мультиварку.
консерви з качки - фото крок 5
Тушковане м'ясо розкладіть по стерилізованим банкам, залийте гарячим жиром, закатати чистими кришками, остудіть при кімнатній температурі. Зберігайте в прохолодному місці.
консерви з качки - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти