Консерви з качки в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Тушонку завжди роблю сама. З м'яса, ну і звичайно, з качки. Виявляється, готувати тушонку зовсім клопітно, - адже готувати ми її будемо прямо в банках, в яких вона і буде потім зберігатися.
Аналогічним чином ви можете приготувати таку тушонку з будь-якого птаха або м'яса. Додавайте в банку улюблені трави і приправи. Часник не раджу, - банку може роздутися!
- Качка - 1 кілограм
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - За смаком
- Вода - За смаком
- Перець горошком - За смаком (по бажанню)
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. На дно чистої банки викладіть лавровий лист. Можна додати і перець горошком.
3. Качку відокремте від кісток.
4. Викладіть в банку, приправити сіллю.
5. Наполягати з 2/3 кип'яченої води і накрийте фольгою.
6. Поставте в холодну духовку. Увімкніть нагрів 180 градусів і готуйте близько 3 годин. Відразу ж закрийте стерилізованими кришками. Смачного!