Рецепт Консерви з качки в домашніх умовах фото

Консерви з качки в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Тушонку завжди роблю сама. З м'яса, ну і звичайно, з качки. Виявляється, готувати тушонку зовсім клопітно, - адже готувати ми її будемо прямо в банках, в яких вона і буде потім зберігатися.

Опис приготування:

Аналогічним чином ви можете приготувати таку тушонку з будь-якого птаха або м'яса. Додавайте в банку улюблені трави і приправи. Часник не раджу, - банку може роздутися!

  • Качка - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - За смаком
  • Вода - За смаком
  • Перець горошком - За смаком (по бажанню)
консерви з качки в домашніх умовах - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
консерви з качки в домашніх умовах - фото крок 2
2. На дно чистої банки викладіть лавровий лист. Можна додати і перець горошком.
консерви з качки в домашніх умовах - фото крок 3
3. Качку відокремте від кісток.
консерви з качки в домашніх умовах - фото крок 4
4. Викладіть в банку, приправити сіллю.
консерви з качки в домашніх умовах - фото крок 5
5. Наполягати з 2/3 кип'яченої води і накрийте фольгою.
консерви з качки в домашніх умовах - фото крок 6
6. Поставте в холодну духовку. Увімкніть нагрів 180 градусів і готуйте близько 3 годин. Відразу ж закрийте стерилізованими кришками. Смачного!

Схожі рецепти