Рецепт Конина тушкована фото

Конина тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У багатьох країнах конина вважається делікатесом. Крім того, це м'ясо потрібно вміти правильно приготувати, щоб воно повністю розкрило свій неповторний і оригінальний смак.

Опис приготування:

Любіть незвичайні страви? Набридли звичні інгредієнти? тоді дізнайтеся, як приготувати конину тушковану. Таким блюдом ви точно зможете здивувати своїх гостей. Звичайно, м'ясо конини не найчастіше на прилавках магазинів, але рецепт в запасі мати не завадить.

  • Конні - 800 грам
  • Аджика - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Бульйон - 300 мілілітрів
  • Томатний сік - 200 мілілітрів
  • Хрін тертий - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 1 пучок
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль, спеції - За смаком
конина тушкована - фото крок 1
М'якоть конини вимийте і висушіть. Наріжте тонкими смужками. В окремому посуді змішайте рубаний часник, аджику, сіль, спеції. Натріть цією сумішшю м'ясо і залиште його маринуватися в прохолодному місці півгодини.
конина тушкована - фото крок 2
Ріпчасту цибулю, морквину і болгарський перець вимийте і очистіть від шкірки і насіння. Наріжте шматками середнього розміру і обсмажте до появи невеликої золотистої скоринки на сухій сковороді.
конина тушкована - фото крок 3
На сковорідку налийте рослинне масло, обсмажте на сильному вогні конину до золотистого кольору і скоринки. Потім влийте до м'яса склянку бульйону. Якщо бульйону немає, підійде і звичайна вода, яку слід попередньо закип'ятити. Гасіть м'ясо під закритою кришкою півтори години.
конина тушкована - фото крок 4
За п'ятнадцять хвилин до готовності страви покладіть до м'яса обсмажені овочі, цукровий пісок і тертий хрін. Влийте томатний сік. Гасіть без кришки, поки рідина практично не випарується.
конина тушкована - фото крок 5
У самому кінці приготування додайте в блюдо дрібно посічену зелень. Підійдуть петрушка, кріп, Braai, Зелена цибуля. Подавайте м'ясо з запеченою картоплею чи будь-яким іншим гарніром.

Схожі рецепти