Конина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную всім любителям конини спробувати приготувати соковите і апетитне рагу з конини з овочами: корисно, смачно і ситно! Дивіться рецепт конини в мультиварці, і обов'язково запам'ятовуйте!
Щоб м'ясо конини було більш м'яким, я рекомендую його гасити. В мультиварці це виходить якнайкраще. Також для приготування конини в мультиварці раджу замаринувати м'ясо в гірчиці. Так воно вийде набагато смачніше і пікантний!
- Конні - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Перець червоний солодкий - 1 штука
- Вода - 300 мілілітрів
- Гірчичний - 3-4 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
Замаринуйте спочатку конину: поріжте її кубиками, сіль і poperčite, гарненько вивалявся в гірчиці і залиште маринуватися на півгодини.
Тим часом овочі поріжте: помідори - четвертинками, морквину - кільцями, перець - кубиками.
Перекладіть в чашу мультиварки конину і овочі, влийте воду, включите режим "гасіння" на годину і сорок хвилин.
Можете ще приготувати брокколі на пару в якості гарніру.
Готову конину в мультиварці можете подавати прямо з печі. Смачного!
Готову конину в мультиварці можете подавати прямо з печі. Смачного!