Рецепт Смажена конина на сковороді фото

Смажена конина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Смачне і соковите м'ясо - від такого не відязикаться жоден чоловік. Готується досить швидко, правда маринується не одну годину, але ж це дурниця, Чи не справедливість? Блюдо варто того, щоб трошки почекати.

Опис приготування:

Якщо просто посмажити конину, м'ясо буде жорстким, все-таки його краще гасити. А ось якщо правильно замаринувати м'ясо, а потім посмажити - блюдо вийде дуже смачним. І чим довше ви будете маринувати конину, тим ніжніше вона вийде. Я розповім вам, як приготувати конину, смажену на сковороді.

1. Для смаження краще взяти м'ясо ніжною поперекової частини або вирізку. Насамперед очистимо м'ясо від плівок, потім наріжемо на шматки поперек волокон товщиною приблизно 1.5 - 2 см.

2. А тепер приготуємо маринад: змішаємо соєвий соус, оливкова олія, гірчицю, перець і подрібнений часник.

3. Викладаємо в маринад м'ясо, додаємо трави і ставимо в холодильник на ніч, можна і більше - на добу.

4. Дістаємо м'ясо, прибираємо зайвий маринад, часник і трави. Солимо м'ясо з усіх боків.

5. Нагріваємо сковороду, викладаємо на неї шматки м'яса. Масло нам не потрібно, м'ясо маринувалося в маслі, і його буде достатньо. Обсмажуємо кожен шматок приблизно по 4 хвилини з кожного боку.

Подаємо до столу з будь-яким гарніром і з смачним соусом.

  • Конні - 700-800 грам
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - 150 мілілітрів
  • Суміш перців мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Чебрець - 1-2 штук (гілочки)
  • Розмарин - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
Якщо просто посмажити конину, м'ясо буде жорстким, все-таки його краще гасити. А ось якщо правильно замаринувати м'ясо, а потім посмажити - блюдо вийде дуже смачним. І чим довше ви будете маринувати конину, тим ніжніше вона вийде. Я розповім вам, як приготувати конину, смажену на сковороді.

1. Для смаження краще взяти м'ясо ніжною поперекової частини або вирізку. Насамперед очистимо м'ясо від плівок, потім наріжемо на шматки поперек волокон товщиною приблизно 1.5 - 2 см.

2. А тепер приготуємо маринад: змішаємо соєвий соус, оливкова олія, гірчицю, перець і подрібнений часник.

3. Викладаємо в маринад м'ясо, додаємо трави і ставимо в холодильник на ніч, можна і більше - на добу.

4. Дістаємо м'ясо, прибираємо зайвий маринад, часник і трави. Солимо м'ясо з усіх боків.

5. Нагріваємо сковороду, викладаємо на неї шматки м'яса. Масло нам не потрібно, м'ясо маринувалося в маслі, і його буде достатньо. Обсмажуємо кожен шматок приблизно по 4 хвилини з кожного боку.

Подаємо до столу з будь-яким гарніром і з смачним соусом.

Схожі рецепти