Рецепт Кокосовий крем фото

Кокосовий крем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Горіхи, Кокосова стружка, Маскарпоне
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Десерти

Простий, але дуже смачний крем готується швидко і зберігається в холодильнику близько трьох днів. Ідеально підходить для оформлення тортів, чізкейк, заварних тістечок, морозива або просто як десерт.

Прямо зараз розповім вам, як приготувати кокосовий крем. Кількість коксового стружки і мигдальної муки можна регулювати за смаком. Ванільні вафлі можна замінити на шоколадні. А можете вобще прикрасити крем за своїм вибором.

  • Маскарпоне - 150 грам
  • Вершки - 200 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Шоколад білий - 50 грам
  • Мигдалеве борошно - 40 грам
  • Кокосова стружка - 5 Ст. Ложок
  • Вафельна крихта - 30 грам
1
У великій мисці з'єднайте маскарпоне з цукровою пудрою, перемішайте дерев'яною лопаткою до отримання гладкої маси.
2
Влейте молоко, продовжуйте перемішувати до тих пір, поки не вийде крем.
3
Додайте збиті вершки, акуратно перемішати.
4
Розтопіть білий шоколад на паровій бані, додайте його до крему.
5
Додайте інші інгредієнти: миндальную борошно, кокосову стружку і вафельну крихту. Добре перемішайте.
6
Перекласти крем в чисту (а краще в стерилізовану) баночку, закрийте кришкою і поставте в холодильник на кілька годин.

Схожі рецепти