Кокосовий крем
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але дуже смачний крем готується швидко і зберігається в холодильнику близько трьох днів. Ідеально підходить для оформлення тортів, чізкейк, заварних тістечок, морозива або просто як десерт.
Прямо зараз розповім вам, як приготувати кокосовий крем. Кількість коксового стружки і мигдальної муки можна регулювати за смаком. Ванільні вафлі можна замінити на шоколадні. А можете вобще прикрасити крем за своїм вибором.
- Маскарпоне - 150 грам
- Вершки - 200 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Шоколад білий - 50 грам
- Мигдалеве борошно - 40 грам
- Кокосова стружка - 5 Ст. Ложок
- Вафельна крихта - 30 грам
1
У великій мисці з'єднайте маскарпоне з цукровою пудрою, перемішайте дерев'яною лопаткою до отримання гладкої маси.
2
Влейте молоко, продовжуйте перемішувати до тих пір, поки не вийде крем.
3
Додайте збиті вершки, акуратно перемішати.
4
Розтопіть білий шоколад на паровій бані, додайте його до крему.
5
Додайте інші інгредієнти: миндальную борошно, кокосову стружку і вафельну крихту. Добре перемішайте.
6
Перекласти крем в чисту (а краще в стерилізовану) баночку, закрийте кришкою і поставте в холодильник на кілька годин.