Рецепт Knafe фото

Knafe
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Knafe - це східний десерт, який зародився в палестинському місті Наблус. Це було одне з основних страв кухні колишньої Османської імперії в Східному Середземномор'ї.

Опис приготування:

Десерт "Knafe" простий у приготуванні. Буде потрібно лише вправність в перевертанні його на сковороді. Так як тісто ніжне, крихке і розсипчасте, то необхідно акуратно з ним поводитися.

  • Testo kadaif - 400 грам
  • Цукати - 100 грам
  • Сир - 250 грам (пастоподібний)
  • Лимон - 1 штука (середнього розміру)
  • Цукор - 200 грам(100 грам - в начинку, 100 грам - в сироп)
  • Вода - 200 мілілітрів
Knafe - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Тісто кадаіф необхідно розморозити.
Knafe - фото крок 2
Сир пробийте з цукром занурювальним блендером.
Knafe - фото крок 3
Додайте 1 грам лимонної цедри, цукати і перемішайте.
Knafe - фото крок 4
Розморожене тісто кадаіф розподіліть на волокна. І за допомогою ножиць наріжте подрібніше.
Knafe - фото крок 5
Зваріть сироп. Розчиніть у воді цукор, додайте сік лимона і дайте прокипіти, але не уварюйте.
Knafe - фото крок 6
Розділіть візуально тісто на дві частини. Першу частину викладіть в сковороду (діаметр 26-28 см.). Утрамбуйте.
Knafe - фото крок 7
Далі розподіліть начинку.
Knafe - фото крок 8
Зверху закрийте другою частиною тіста. Придавите долонею.
Поставте на плиту, на малий вогонь. Готуйте до рум'яної скоринки знизу.
Knafe - фото крок 9
Якщо низ підрум'яниться, то за допомогою тарілки, переверніть кнафе і обсмажте з іншого боку до готовності.
Knafe - фото крок 10
Готовий гарячий кнафе полийте сиропом. Дайте просочитися протягом двох годин.
Knafe - фото крок 11
Десерт готовий. Смачного!

Схожі рецепти