Рецепт Кляр на кефірі для риби фото

Кляр на кефірі для риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 5 хв.

Це дуже смачний кляр, прекрасно підходить для морепродуктів. На кефірі він має свій особливий смак, а крохмаль робить тісто хрустким.

Опис приготування:

Є кілька секретів приготування вдалого клярі, не має значення, з яких він продуктів. Головне - це різниця температур. Рідка основа повинна бути попередньо охолодженої. А масло, в якому будете смажити, досить гарячим. І тоді все вийде, хай щастить!

  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Приправа для риби - 0, 5 чайних ложки
кляр на кефірі для риби - фото крок 1
Підготуємо продукти для клярі.
кляр на кефірі для риби - фото крок 2
Холодний кефір змішуємо з борошном і крохмалем. Краще спочатку змішати борошно і крохмаль, а після ввести їх в кефір. Віночком намагаємося домогтися однорідного стану.
кляр на кефірі для риби - фото крок 3
Додаємо сіль і приправу до риби. Перемішуємо - і кляр готовий. Консистенція готового клярі повинна бути щільною, щоб не стікати по рибі.

Схожі рецепти