Кляр для риби на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо сьогодні кляр для риби на молоці, сметані, з додаванням сиру. Такий кляр просто ідеально підійде до будь-якої риби. Від себе ви можете додати в кляр спеції і зелень.
У нашому варіанті приготуємо рибу хек, вона просто відмінно сюди вписується до смаку. Ніжне м'ясо риби доповнить вершково-сирний смак клярі, повірте, результат настільки дивовижний, що ви будете в захваті. Подавайте рибу до столу з овочами.
- Молоко - 50 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 1 штука
- Сир твердий - 70 грам
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Хек - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі продукти за списком. Рибу заздалегідь дістаньте з морозильної камери.
Очистіть хек від луски і видаліть нутрощі. Наріжте рибу невеликими порційними шматочками.
У миску вбийте яйце і додайте пару ложок нежирної сметани.
Влийте в миску молоко, додайте твердий сир, натертий дрібною стружкою.
Слідом всипте борошно, сіль і перець. Перемішайте добре кляр.
Перекладіть в кляр рибу, злегка поперчіть. Кожен шматочок риби повинен бути оповитий кляром.
Смажте рибу на сковороді - на рослинному маслі. Кожен шматочок смажте з усіх боків по 3 хвилини. Готову рибу подавайте до столу.
Смачного!