Кисле молоко вдома
(покроковий рецепт з фото)
Серед молочних продуктів є велика різноманітність. Кожен може знайти для себе відповідний до смаку варіант. Розповім про один з найпростіших способів, як приготувати кисле молоко будинку.
Спосіб дуже простий, він не вимагає варіння або іншої теплової обробки. Ви можете додати цукровий пісок за смаком або обійтися без нього. Домашню кисле молоко можна використовувати для випічки, десертів або є просто так, наприклад, упереміш з варенням, свіжими або замороженими свіжими ягодами, фруктами.
- Молоко - 3-4 склянок
- Варення - За смаком
1
У чисту банку перелийте молоко. Краще використовуйте молоко, якому близько однієї або двох тижнів.
2
Закрийте банку, але не дуже щільно (можна покласти марлю між банкою і кришкою) і залиште при кімнатній температурі на 3-4 дня.
3
Через необхідний час дістаньте банку, ви побачите, що маса стала однорідна.
4
Перекладіть кисле молоко в миску, додайте варення і подавайте до столу. Кисле молоко готова, смачного!