Рецепт Кисіль з яблук і чорної смородини фото

Кисіль з яблук і чорної смородини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Фрукти
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Полудень
Напої , Кислий
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Кисіль - дуже смачний і корисний напій. Його можна пити як кожен день, так і під час посту.

Опис приготування:

Кисіль можна приготувати з різних фруктів або ягід. А густоту йому можна надати за допомогою крохмалю. Правильно приготовлений кисіль - це джерело вітамінів!

  • Яблуко - 1 кілограм
  • Чорна смородина - 300 грам
  • Вода - 2 L
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - За смаком
кисіль з яблук і чорної смородини - фото крок 1
Нарізані яблука з'єднайте з чорною смородиною, залийте водою і доведіть до кипіння. Дайте настоятися хвилин 30. Потім процідіть відкриває.
кисіль з яблук і чорної смородини - фото крок 2
Окремо змішайте крохмаль з невеликою кількістю холодної води.
кисіль з яблук і чорної смородини - фото крок 3
Проціджений відвар доведіть до кипіння. Додайте цукор і влийте крохмаль. Проваріть трохи до легкого загустіння.
кисіль з яблук і чорної смородини - фото крок 4
Остудіть кисіль. Щоб верхи не застигав, посипте трохи цукром.
кисіль з яблук і чорної смородини - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти