Кисіль з яблук і чорної смородини
(покроковий рецепт з фото)
Кисіль - дуже смачний і корисний напій. Його можна пити як кожен день, так і під час посту.
Кисіль можна приготувати з різних фруктів або ягід. А густоту йому можна надати за допомогою крохмалю. Правильно приготовлений кисіль - це джерело вітамінів!
- Яблуко - 1 кілограм
- Чорна смородина - 300 грам
- Вода - 2 L
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком
Нарізані яблука з'єднайте з чорною смородиною, залийте водою і доведіть до кипіння. Дайте настоятися хвилин 30. Потім процідіть відкриває.
Окремо змішайте крохмаль з невеликою кількістю холодної води.
Проціджений відвар доведіть до кипіння. Додайте цукор і влийте крохмаль. Проваріть трохи до легкого загустіння.
Остудіть кисіль. Щоб верхи не застигав, посипте трохи цукром.
Смачного!