Кішечка
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашні коржики як альтернативу дріжджового хлібу до закусок або перших страв? Тоді я розповім вам, як приготувати мацу на власній кухні з мінімумом турбот і витраченого часу.
Кішечка, для тих, хто не знає, - це тоненька, хрустка прісна коржик. Її готують лише з двох інгредієнтів - борошна і води. Така коржик відмінно поєднується з вершковим масло, а також паштетом, наприклад. Спробуйте для різноманітності повторити рецепт, і я впевнена, що вам маца теж сподобається.
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
1. У мисочці з'єднайте воду і борошно, перемішайте.
2. Викладіть тісто на робочий стіл і вимісити як слід (хвилини 3-4) до однорідності. Паралельно до 200 градусів розігрів духовки.
3. Готове тісто розділити на 8-12 однакових частин.
4. Тоненько розкачати і викладіть коржі на деко, застелене пергаментом. За допомогою вилки зробіть проколи. Надішліть в розігріту духовку.
5. Через 3-4 хвилини маца зарум'яниться і буде вже готова.
6. Смачного!