Кіш з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Кіш з зеленню можна запропонувати на сніданок, обід і вечеря. Я готова його є цілодобово! Кіш схожий на відкритий пиріг або піцу, начинку можете змінювати в залежності від настрою.
Кіш з зеленню можна готувати з листкового тіста, купленого в магазині. Кріп можна замінити на петрушку. Головне - це ідея! основа пирога - тісто і молочно-яєчна заливка. Я зазвичай роблю киш із зеленню і з в'яленими помідорами і гострим перцем. Як то кажуть, кому подобається погостріше або гарячіше додавайте перець чилі. Кіш з зеленню фантастична смакота, спробуйте не пошкодуєте. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 12 склянок
- Цукор - 12 чайних ложок
- Сіль - 12 чайних ложок
- Вода - 14 склянок
- Помідор - 4 штуки
- Моцарелла - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 1, 25 склянки
- Кріп - 34 склянок
- Зелена цибуля - 13 склянок
У тестомесілке замісіть тісто з борошна, води, масла, сіль і пісочний. Тісто покладіть на півгодини на холод.
Помідори посипте спеціями і маслом, запекайте час при 200 градусах.
Збийте яйця з молоком, зеленню.
Розкачайте тісто і покладіть помідори, сир і моцарелла.
Залийте тісто з помідорами яєчної сумішшю.
Запікайте при 190 градусах 50 хвилин.
Остудіть пиріг 30 хвилин. Смачного!