Рецепт Кіш з цукіні фото

Кіш з цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Овочі , Яйця , Цукіні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка , Пироги , Кіш
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Корисний і дуже смачний заливний пиріг хочу навчити вас піч. У сезон свіжих цукіні такий варіант буде дуже до речі. Пиріг можна зробити як на обід або перекус, так і на сніданок для всієї родини.

Опис приготування:

Хочете дізнатися, як приготувати киш з цукіні? Я покажу вам весь процес по кроках, щоб навіть новачок на кухні без зусиль зміг повторити рецепт. Подавати такий пиріг до столу можна і в теплому, і в холодному вигляді. При бажанні ви також можете доповнити його улюбленим соусом, наприклад. Насичений смак, яскравий колір і зовсім нескладний процес - цей рецепт гідний вашої уваги.

  • Цукіні - 1 кілограм
  • Яйце - 8 штук
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Сир - 150 грам
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
кіш з цукіні - фото крок 1
1. Натріть цукіні на тертці і викладіть на кухонний рушник. Відіжміть зайву рідину.
кіш з цукіні - фото крок 2
2. У глибокій мисці збийте яйця.
кіш з цукіні - фото крок 3
3. Збийте вінчиком або міксером. Додайте тертий сир, сіль і спеції за смаком.
кіш з цукіні - фото крок 4
4. З'єднайте яйця з цукіні, додайте борошно і перемішайте.
кіш з цукіні - фото крок 5
5. Жароміцних форму застеліть пергаментом. Викладіть тісто і відправте в розігріту духовку.
кіш з цукіні - фото крок 6
6. При температурі 180 градусів випікайте киш з цукіні близько 45 хвилин до рум'яності. Смачного!

Схожі рецепти