Кіш з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і дуже смачний заливний пиріг хочу навчити вас піч. У сезон свіжих цукіні такий варіант буде дуже до речі. Пиріг можна зробити як на обід або перекус, так і на сніданок для всієї родини.
Хочете дізнатися, як приготувати киш з цукіні? Я покажу вам весь процес по кроках, щоб навіть новачок на кухні без зусиль зміг повторити рецепт. Подавати такий пиріг до столу можна і в теплому, і в холодному вигляді. При бажанні ви також можете доповнити його улюбленим соусом, наприклад. Насичений смак, яскравий колір і зовсім нескладний процес - цей рецепт гідний вашої уваги.
- Цукіні - 1 кілограм
- Яйце - 8 штук
- Борошно - 1/2 склянки
- Сир - 150 грам
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Натріть цукіні на тертці і викладіть на кухонний рушник. Відіжміть зайву рідину.
2. У глибокій мисці збийте яйця.
3. Збийте вінчиком або міксером. Додайте тертий сир, сіль і спеції за смаком.
4. З'єднайте яйця з цукіні, додайте борошно і перемішайте.
5. Жароміцних форму застеліть пергаментом. Викладіть тісто і відправте в розігріту духовку.
6. При температурі 180 градусів випікайте киш з цукіні близько 45 хвилин до рум'яності. Смачного!