Рецепт Kilk промитого Посо фото

Kilk промитого Посо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Солоне
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

У народі кільку називають"срібло Балтики" і не дарма. Якщо ви купуєте рибку на ринку, то зверніть увагу, як вона переливається на сонечку. Я ніколи встояти не можу і купую, щоб посолити.

Опис приготування:

Рецепт настільки простий, що його подужає і починаюча господиня. Зауважу один момент, якщо для вас розсіл занадто солоний, просто злийте частина і додайте кип'яченої води. Смак нормалізується.

  • Kilkee - 500 грам
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Сіль - 3 Ст. Ложки (без гірки)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - За смаком
Kilk промитого Посо - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Kilk промитого Посо - фото крок 2
В сотейник налейте воду, додайте сіль, цукор, спеції і закип'ятіть. Круто Розсіл.
Kilk промитого Посо - фото крок 3
Поки охолоджується розсіл, підготуйте кільку. Добре промийте і дайте стекти воді. Перекладіть в глибоку чашу і залийте розсолом. Закрийте тарілкою / кришкою і поставте гніт, приберіть в прохолодне місце на добу.
Kilk промитого Посо - фото крок 4
Рибка готова. Зберігати її можна в розсолі. Подавайте з ароматним маслом і ріпчастою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти