Рецепт Khychiny фото

Khychiny
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто, Овочі, Картопля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Коржі

Khychiny - це кавказька коржик з начинкою. Найчастіше начинка складається з м'яса, картоплі або сиру. Вважається, що чим тонше розгорнуті коржі, тим вони смачніші. Дивіться як приготувати хичіни.

Хичіни - це щось середнє між пиріжками, млинцями і коржами з начинкою. Будучи родом з Північного Кавказу, як і багато страв, прийшли звідти, хичіни неймовірно смачні і ситні. Вважається, що чим тонше розгорнуті хичіни, тим вони смачніші. Саме в тонкому розкачування і полягає головний секрет приготування цієї страви.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 200 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сода - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Картопля - 500 грам
Khychiny - фото крок 1
Поставте варити картоплю до готовності.
Khychiny - фото крок 2
Всипте борошно в глибоку і широку миску. До неї додайте соду.
Khychiny - фото крок 3
Влийте поступово воду і замісити тісто ложкою.
Khychiny - фото крок 4
Коли тісто перестане прилипати до ложки домесіте його руками.
Khychiny - фото крок 5
Натріть сир на крупній тертці.
Khychiny - фото крок 6
Відварену картоплю пам'ятаєте, приправити сіллю, додайте сир і перемішайте.
Khychiny - фото крок 7
Розділіть тісто на шість рівних шматочків. Так само поступите і з начинкою.
Khychiny - фото крок 8
Кожен шматочок тіста посипте борошном, розімніть в невелику коржик, покладіть в центр начинку.
Khychiny - фото крок 9
Краї коржі зверху защипите.
Khychiny - фото крок 10
Переверніть кульку тіста з начинкою "швом" вниз. Розкочуйте його акуратно в широку коржик.
Khychiny - фото крок 11
Обсмажуйте з двох сторін до золотистого кольору.
Khychiny - фото крок 12
Складайте стопкою, обов'язково промазуйте кожен коржик вершковим маслом. Смачного!

Схожі рецепти