Рецепт Кесарі фото

Кесарі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Крупи , Горіхи , Манька , Кешью
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

"Кесарів розтин" - шафрановий десерт з манної крупи, Індійська кухня. Як приготувати"Кесарі" ? Дуже легко і просто! Заходьте в гості, розповім рецепт. Маленьким дітям дуже сподобається додавання родзинок.

Опис приготування:

Вам знадобиться манка, цукор і трохи чудовою східної спеції, шафран. Шафран добувають з красивого і ніжного первоцвіту, крокусу. Шафран має цілющі властивості. Корисний при лікуванні серцево-судинної системи, запальних процесів ясен, втоми і т. П.

Подають"Кесарі" до обіду або в якості самостійного десерту до чаю.

Готуйте з задоволенням!

  • Крупа манна - 100 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Шафран - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (з верхом)
  • Кешью - 12 штук
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
кесарі - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
кесарі - фото крок 2
Молоко доведіть до кипіння. Додайте цукор і шафран, розмішайте. За бажанням можна додати тертий корінь імбиру.
кесарі - фото крок 3
Поки молоко закипає, розтопіть масло, додайте манку.
кесарі - фото крок 4
Помішуючи, готуйте 2-3 хвилини.
кесарі - фото крок 5
Влийте шафранове молоко, ретельно розмішайте, готуйте 5 хвилин.
кесарі - фото крок 6
Горішки кешью злегка обсмажте на сухій сковороді. Додайте родзинки і горіхи в кесарі, перемішайте. Викладіть в плоску форму, розрівняйте і залиште на 1 годину для застигання.
кесарі - фото крок 7
Перед подачею наріжте на порційні шматочки. Смачного!

Схожі рецепти