Кекси з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати кекси з начинкою, можна дізнатися з цього простого рецепту, який допоможе зробити їх неповторним ласощами за незначний проміжок часу. Буде дуже смачно, спробуйте!
Перед вами дуже цікавий рецепт, який просто використовувати для домашньої випічки. Кекси з начинкою виходять легкими і смачними. Вони не перевантажені жирами і тому їх можна спробувати навіть тим, хто вважає за краще сидіти на дієті. Начинка може бути різноманітною. Крім вареного згущеного молока можна покласти густий джем, шматочки шоколаду. Готується ця випічка дуже просто і під силу навіть тим, хто тільки починає пробувати свої сили в кулінарії.
- Крупа манна - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Пудра цукрова - 60 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Варене згущене молоко - 100 грам (або інша начинка за смаком)
1. Просійте борошно. Потім всі сухі інгредієнти: манну крупу, розпушувач, цукрову пудру і борошно змішайте в одній мисці. Візьміть яйце і вбийте в окрему миску. Додайте до нього молоко і розмішайте. Потім влийте рослинне масло. Злегка збийте отриману суміш.
2. Влийте яєчно-молочно-масляну суміш в сухі інгредієнти. Все ретельно перемішайте до однорідності (без грудочок). Візьміть формочки і промажте їх маслом. Потім викладіть 1 або 1, 5 ст. Ложок тесту в кожну форму. Покладіть начинку з вареного згущеного молока і зверху налийте невелику кількість тіста, щоб воно прикривало начинку.
3. Заповнені тестом на 2/3 формочки поставте в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікайте кекси до готовності протягом 25 хвилин. Готові кекси подавайте теплими або повністю остиглими (по бажанню) до кави, чаю, какао, молоку.