Кекси з капустою і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто звик до солоденьким кексів. Але я люблю робити м'ясні кекси, це дуже смачний перекус. Ось приклад, як приготувати кекси з капустою і ковбасою. Виходить щось схоже на пиріг з капустою.
Вам знадобиться цей рецепт після свят, коли залишилося багато продуктів. Ковбаса підійде абсолютно будь-яка. Щоб визначити готовність кексу, використовуйте дерев'яну шпажку. Вона повинна залишитися сухою після занурення в центр кексу.
- Кефір - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 3 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Капуста - 250 грам
- Ковбаса - 50 грам
1. Капусту наріжте тонкою соломкою.
2. Ковбасу наріжте маленькими кубиками.
3. Для тесту збийте 3 яйця, додайте солі за смаком.
4. Додайте кефір в яєчну суміш. У борошно відправте соду і перемішайте. Просійте це в яєчну суміш і збийте вінчиком. Не забудьте додати ложку рослинної олії.
5. Капусту і ковбасу відправте в тісто і перемішайте, щоб воно було однорідним.
6. Розподіліть тісто в формочки. Випікайте кекси при температурі 200 градусів до готовності (перевіряємо сірником або зубочисткою).
7. Кекси можна їсти як гарячими, так і холодними. Смачного!