Кекс на сироватці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вам ось такий нескладний рецепт чудової випічки. Ароматний кекс легко приготувати з доступних інгредієнтів. Він буде свіжим не пару годин, а пару днів! Спробуйте!
Опис приготування:
Як приготувати кекс на сироватці, розповість вам опис нижче. Нічого складного, просто потрібно правильно дотримати пропорції - і ніжна випічка виявиться у вас на столі!
- Борошно - 2, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Сироватка - 1 Склянка
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 0, 5 склянки
Для початку 2 яйця змішуємо з цукром в глибокій ємності, зручно робити це в мисочці.
У яєчно-цукрову суміш додаємо рослинне масло і сироватку. Перемішуємо все до єдиної консистенції.
Для тесту нам залишається додати: борошно, розпушувач і родзинки. Все добре перемішуємо за допомогою віночка.
Заливаємо масу в форму для випічки, яку перед цим змастили олією. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин.
Ніжний і ароматний кекс готовий! Можна посипати його цукровою пудрою для прикраси.