Рецепт Каша гречана з яловичиною фото

Каша гречана з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Крупи, Гречка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви

Кашу гречана з яловичиною найзручніше приготувати в мультиварці, тому що і яловичина і гречка вимагають томління. Можна, можливо, звичайно все це готувати на плиті, просто робіть невеликий вогонь, Тушіте!


Щоб каша гречана з яловичиною вийшла на ваш смак визначитеся з кількістю води, якої ви заливаєте гречану крупу, від 2 до 3 склянок. Хочете отримати розсипчасту кашу, води лийте менше, в іншому випадку гречка буде більш розваристої і м'якою. Якщо будете готувати кашу гречану з яловичиною на плиті, то спочатку обсмажте м'ясо з цибулею, потім додайте води і тушкуйте м'ясо близько півтори години, а потім вже засинайте гречку зі спеціями і водою. Все тушкуйте на слабкому вогні під кришкою до готовності гречки. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 400 грам
  • Гречка - 1 Склянка
  • Вода - 2, 5-3 склянки
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 25 грам( в кашу)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
каша гречана з яловичиною - фото крок 1
М'ясо порізати на шматки.
каша гречана з яловичиною - фото крок 2Говядину обваляйте в муке и на режиме "жарка" обсмажте м'ясо 12 хвилин. Додайте цибулю, смажте ще 5 хвилин при відкритій кришці.
каша гречана з яловичиною - фото крок 3
Переберите и помойте гречку.
каша гречана з яловичиною - фото крок 4Соль и поставьте на режим "каша" або "гасіння" на один час.
каша гречана з яловичиною - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти