Каша гречана з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Кашу гречана з яловичиною найзручніше приготувати в мультиварці, тому що і яловичина і гречка вимагають томління. Можна, можливо, звичайно все це готувати на плиті, просто робіть невеликий вогонь, Тушіте!
Щоб каша гречана з яловичиною вийшла на ваш смак визначитеся з кількістю води, якої ви заливаєте гречану крупу, від 2 до 3 склянок. Хочете отримати розсипчасту кашу, води лийте менше, в іншому випадку гречка буде більш розваристої і м'якою. Якщо будете готувати кашу гречану з яловичиною на плиті, то спочатку обсмажте м'ясо з цибулею, потім додайте води і тушкуйте м'ясо близько півтори години, а потім вже засинайте гречку зі спеціями і водою. Все тушкуйте на слабкому вогні під кришкою до готовності гречки. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 400 грам
- Гречка - 1 Склянка
- Вода - 2, 5-3 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 25 грам( в кашу)
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
М'ясо порізати на шматки.
Говядину обваляйте в муке и на режиме "жарка" обсмажте м'ясо 12 хвилин. Додайте цибулю, смажте ще 5 хвилин при відкритій кришці.
Переберите и помойте гречку.
Соль и поставьте на режим "каша" або "гасіння" на один час.
Смачного!