Рецепт Картопляний лаваш фото

Картопляний лаваш
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Картопля , Лаваш
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Картопляний лаваш - це прекрасна закуска, яка виглядає дуже апетитно і відмінно виглядає на будь-якому столі. Вона дуже ситна, тому її можна використовувати як самостійну страву.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати картопляний лаваш, то цей рецепт призначений саме для вас. Картопляна начинка надає страві особливу ніжність, вона відмінно поєднується з грибочками і помідорами.

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Гриби свіжі - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Соус томатний - 4 Ст. Ложки
  • Помідор свіжий - 1 штука
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Зелень петрушки - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
картопляний лаваш - фото крок 1
Картопля очистіть і відваріть до готовності, зробіть з нього пюре за допомогою толкушкой або блендера. Вбийте в картопляне пюре яйце, розмішайте. Гриби вимийте і наріжте, обсмажте на сковороді разом з нарубаним ріпчастою цибулею. Додайте гриби і цибулю в пюре. Лаваш наріжте на квадратики по п'ятнадцять сантиметрів. Намажте на кожен картопляне пюре, викладіть часточки томатів і будь-яку зелень на ваш смак.
картопляний лаваш - фото крок 2
Поверніть лаваш конвертиком таким чином, щоб начинка не випадала з нього. Якщо лаваш підсох, тоді просто змочіть його водою, інакше він може порватися.
картопляний лаваш - фото крок 3
Візьміть чисту суху сковорідку, влийте на неї достатню кількість масла. Воно повинно бути рафінованим, без запаху. Якщо хочете, то можете замінити його на вершкове масло. Розжарити сковороду на сильному вогні, потім зробіть вогонь маленьким і викладіть на сковорідку конвертики.
картопляний лаваш - фото крок 4
Обсмажуйте їх на маленькому вогні під закритою кришкою по п'ять хвилин з кожного боку. Потім відкрийте кришки і обсмажуйте ще раз кілька хвилин, щоб вийшла хрустка скоринка.

Схожі рецепти