Картопляні оладки з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Навіть ніколи не думала, що буду готувати картоплю вранці, але це сталося. Причому несподіваним чином. І блюдо вдалося! Воно теж вам сподобається, якщо ви любите ситний сніданок. Пора приступати!
Кому-то рецепт нагадає деруни, це майже так і є, тільки вони тут без борошна. А ще до них додаються продукти, які зроблять блюдо більш ситним. Отже, дізнайтеся про те, як приготувати картопляні оладки з беконом і сиром. До такого поєднання ідеально підходить сметана і трохи зеленої цибулі. Неймовірно смачно, але в той же час просто.
- Картопля - 1-2 штук
- Зелена цибуля - 1 штука (перо)
- Бекон - 3 скибочки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Твердий сир - 90 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку один великий картопля або два маленьких помийте, Чистий і натрію krupnoy tёrke. Додайте сіль і перець. Перемішайте.
2. Потім розділіть його на 3 частини. Для кожної розігрійте масло. Обсмажте в ньому картопля у вигляді оладок з обох сторін до золотистої скоринки.
3. Тим часом розріжте скибочки бекону навпіл. Обсмажте їх на розігрітій сковороді до хрусткої скоринки.
4. Подавайте оладки зі сметаною, цибулею і беконом. Смачного сніданку!