Картопляні котлети з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Картопляні котлети з соусом - це швидке і смачна страва з пікантним соусом, яке завжди бажано в моїй родині. Сподіваюся, вам воно теж сподобається!
Рецепт приготування картопляних котлет з соусом дуже простий. Його можна віднести до розряду блюд, які готуються на швидку руку. Котлети і соус дійсно готуються дуже швидко, і я пропоную вам упевнитися в цьому, слідуючи моїм рекомендаціям. Отже, приступаємо:
1. Чистимо картоплю і ставимо варити в підсоленій воді. Щоб картопля швидше зварилася, поріжемо її на невеликі шматочки.
2. Поки вариться картопля, зробимо соус. Для цього очищаємо часник і подрібнюємо його давілкой. Якщо хочете соус погостріше - додайте гострого червоного перцю або побільше часнику.
3. Змішуємо майонез, кетчуп і часник. Додаємо мелений перець. Добре перемішуємо і відставляємо в сторону.
4. Готову картоплю добре розминаємо до стану пюре і охолоджуємо.
5. Зелень миємо й дрібно нарізаємо.
6. Додаємо в пюре яйця, борошно і дрібку солі. Перемішуємо.
7. Формуємо з отриманої маси котлетки, обвалюють у сухарях або борошні і смажимо на олії до золотистої скоринки.
8. Подаємо до столу з соусом.
Смачного!
- Картопля - 500 грам
- Яйця - 1-2 штук
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Майонез - 100 грам
- Кетчуп - 60 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелень кропу, петрушки - 30 грам
1. Чистимо картоплю і ставимо варити в підсоленій воді. Щоб картопля швидше зварилася, поріжемо її на невеликі шматочки.
2. Поки вариться картопля, зробимо соус. Для цього очищаємо часник і подрібнюємо його давілкой. Якщо хочете соус погостріше - додайте гострого червоного перцю або побільше часнику.
3. Змішуємо майонез, кетчуп і часник. Додаємо мелений перець. Добре перемішуємо і відставляємо в сторону.
4. Готову картоплю добре розминаємо до стану пюре і охолоджуємо.
5. Зелень миємо й дрібно нарізаємо.
6. Додаємо в пюре яйця, борошно і дрібку солі. Перемішуємо.
7. Формуємо з отриманої маси котлетки, обвалюють у сухарях або борошні і смажимо на олії до золотистої скоринки.
8. Подаємо до столу з соусом.
Смачного!