Рецепт Картопляні котлети з соусом фото

Картопляні котлети з соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Картопляні котлети з соусом - це швидке і смачна страва з пікантним соусом, яке завжди бажано в моїй родині. Сподіваюся, вам воно теж сподобається!

Опис приготування:

Рецепт приготування картопляних котлет з соусом дуже простий. Його можна віднести до розряду блюд, які готуються на швидку руку. Котлети і соус дійсно готуються дуже швидко, і я пропоную вам упевнитися в цьому, слідуючи моїм рекомендаціям. Отже, приступаємо:

1. Чистимо картоплю і ставимо варити в підсоленій воді. Щоб картопля швидше зварилася, поріжемо її на невеликі шматочки.

2. Поки вариться картопля, зробимо соус. Для цього очищаємо часник і подрібнюємо його давілкой. Якщо хочете соус погостріше - додайте гострого червоного перцю або побільше часнику.

3. Змішуємо майонез, кетчуп і часник. Додаємо мелений перець. Добре перемішуємо і відставляємо в сторону.

4. Готову картоплю добре розминаємо до стану пюре і охолоджуємо.

5. Зелень миємо й дрібно нарізаємо.

6. Додаємо в пюре яйця, борошно і дрібку солі. Перемішуємо.

7. Формуємо з отриманої маси котлетки, обвалюють у сухарях або борошні і смажимо на олії до золотистої скоринки.

8. Подаємо до столу з соусом.

Смачного!

  • Картопля - 500 грам
  • Яйця - 1-2 штук
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Майонез - 100 грам
  • Кетчуп - 60 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Зелень кропу, петрушки - 30 грам
Рецепт приготування картопляних котлет з соусом дуже простий. Його можна віднести до розряду блюд, які готуються на швидку руку. Котлети і соус дійсно готуються дуже швидко, і я пропоную вам упевнитися в цьому, слідуючи моїм рекомендаціям. Отже, приступаємо:

1. Чистимо картоплю і ставимо варити в підсоленій воді. Щоб картопля швидше зварилася, поріжемо її на невеликі шматочки.

2. Поки вариться картопля, зробимо соус. Для цього очищаємо часник і подрібнюємо його давілкой. Якщо хочете соус погостріше - додайте гострого червоного перцю або побільше часнику.

3. Змішуємо майонез, кетчуп і часник. Додаємо мелений перець. Добре перемішуємо і відставляємо в сторону.

4. Готову картоплю добре розминаємо до стану пюре і охолоджуємо.

5. Зелень миємо й дрібно нарізаємо.

6. Додаємо в пюре яйця, борошно і дрібку солі. Перемішуємо.

7. Формуємо з отриманої маси котлетки, обвалюють у сухарях або борошні і смажимо на олії до золотистої скоринки.

8. Подаємо до столу з соусом.

Смачного!

Схожі рецепти