Рецепт Картопляні котлети з фаршем фото

Картопляні котлети з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 12-14
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Для всіх любителів котлет і страв з картоплі пропоную цей цікавий рецепт, тут ніби й котлетки, але дуже цікаві за своїм складом, це дійсно смачно, так що спробуйте обов'язково.

Опис приготування:

Зазвичай в фарш додають додаткові інгредієнти, наприклад, сир, гриби або овочі і потім ліплять котлети, але я хочу запропонувати вам інший, цікавіший варіант і розповісти, як приготувати картопляні котлети з фаршем. Тут в якості основного інгредієнта виступає картопля, до якого ми додамо, Крім усього іншого, трохи фаршу і цибулька. У підсумку ми отримаємо абсолютно звичайні на вигляд котлетки, але з цікавим смаком, впевнена, вони сподобаються вам і вашій родині, так що обов'язково приготуйте картопляні котлети з фаршем в домашніх уязика, ви не пошкодуєте.

  • Свинина - 200 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Хліб білий - 100 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Кріп свіжий - 20-30 грам
  • Масло рослинне - 70 мілілітрів (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
картопляні котлети з фаршем - фото крок 1
Беремо невеликий шматочок свинини, гарненько промиваємо його і висушуємо за допомогою паперових рушників, потім пропускаємо м'ясо через м'ясорубку.
картопляні котлети з фаршем - фото крок 2
Картоплю чистимо і також подрібнюємо за допомогою м'ясорубки, додаємо його до фаршу.
картопляні котлети з фаршем - фото крок 3
Всі інші інгредієнти: ріпчаста цибуля, часник, кріп і хліб - теж необхідно пропустити через м'ясорубку і викласти в миску з фаршем і картоплею, ретельно перемішуємо все.
картопляні котлети з фаршем - фото крок 4
Розбиваємо в миску з фаршем яйце, додаємо сіль і мелений перець, ще раз ретельно вимішуємо фарш.
картопляні котлети з фаршем - фото крок 5
З приготовленої маси формуємо котлетки і обсмажуємо їх на невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки.
картопляні котлети з фаршем - фото крок 6
Готові котлети викладаємо на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайвий жир, а потім подаємо котлетки до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти