Картопляні котлети з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів котлет і страв з картоплі пропоную цей цікавий рецепт, тут ніби й котлетки, але дуже цікаві за своїм складом, це дійсно смачно, так що спробуйте обов'язково.
Зазвичай в фарш додають додаткові інгредієнти, наприклад, сир, гриби або овочі і потім ліплять котлети, але я хочу запропонувати вам інший, цікавіший варіант і розповісти, як приготувати картопляні котлети з фаршем. Тут в якості основного інгредієнта виступає картопля, до якого ми додамо, Крім усього іншого, трохи фаршу і цибулька. У підсумку ми отримаємо абсолютно звичайні на вигляд котлетки, але з цікавим смаком, впевнена, вони сподобаються вам і вашій родині, так що обов'язково приготуйте картопляні котлети з фаршем в домашніх уязика, ви не пошкодуєте.
- Свинина - 200 грам
- Картопля - 6 штук
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Хліб білий - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Кріп свіжий - 20-30 грам
- Масло рослинне - 70 мілілітрів (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Беремо невеликий шматочок свинини, гарненько промиваємо його і висушуємо за допомогою паперових рушників, потім пропускаємо м'ясо через м'ясорубку.
Картоплю чистимо і також подрібнюємо за допомогою м'ясорубки, додаємо його до фаршу.
Всі інші інгредієнти: ріпчаста цибуля, часник, кріп і хліб - теж необхідно пропустити через м'ясорубку і викласти в миску з фаршем і картоплею, ретельно перемішуємо все.
Розбиваємо в миску з фаршем яйце, додаємо сіль і мелений перець, ще раз ретельно вимішуємо фарш.
З приготовленої маси формуємо котлетки і обсмажуємо їх на невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки.
Готові котлети викладаємо на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайвий жир, а потім подаємо котлетки до столу. Приємного всім апетиту!