Картопляна запіканка з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Я точно знаю, що якщо я готую за допомогою мультиварки, то блюдо точно вийде і все правильно пропечеться. Тому для вечері я сміливо вибрала даний рецепт. Ситний, смачний, але досить простий.
Ця страва особливо сподобається тим, хто любить м'яку текстуру, оскільки використовується пюре, а не нарізані овочі. Ознайомтеся з тим, як приготувати картопляну запіканку з грибами в мультиварці. Але для початку ми зваримо окремо картоплю і обсмажити боровики. Запіканку можна давати маленьким діткам.
- Картопля - 1 кілограм
- Боровик - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля промийте і очистіть. Відваріть його до готовності в підсоленій воді, а потім перетворите в пюре.
Гриби відварити пару хвилин в підсоленій воді. Потім дрібно наріжте їх і додайте подрібнену цибулю. Обсмажте цибулю з боровиками в маслі на сковороді, помішуючи, до м'якості.
Поки пюре і засмажкою остигають, займіться заливкою. Збийте в мисці яйця до легкої піни.
Яйця влийте до пюре, і відразу все перемішайте.
Чашу мультиварки трохи змастіть маслом і присипте манкою.
Половину пюре розподілите по дну чаші.
Далі викладіть гриби з цибулею, а зверху - залишився пюре.
Поставте режим "випічка" в мультиварці на 45 хвилин. Подавайте запіканку з зеленню і сметаною. Смачного!