Картопляна яєчня
(покроковий рецепт з фото)
Картопляна яєчня - відмінний варіант для сніданку. Він дуже ситний, тому зарядить вас енергією на весь день. Дивіться, як приготувати картопляну яєчню, і насолоджуйтеся новою знахідкою.
Покрокові інструкції цього рецепта допоможуть вам зробити смачне і оригінальне при подачі блюдо. Воно обов'язково сподобається всій вашій родині. Такий незвичайної подачею глазуньи ви зможете здивувати кого завгодно.
- Картопля - 4-5 штук
- Яйця курячі - 12 штук
- Масло рослинне, сіль, перець - За смаком
Картопля вимийте і висушіть. Розігрійте духовку до двохсот градусів і покладіть в неї картоплю на деку. Запікайте його до повної готовності сорок п'ять-шістдесят хвилин.
Коли картопля буде повністю готовий, вимкніть духовку і дістаньте його. Дайте бульб охолонути. Зніміть з них шкірку і натріть картоплю на тертці.
Візьміть формочки для маффінів і змастіть їх рослинною олією. Потім викладіть в кожну ємність по парі столових ложок тертого запеченої картоплі і сформуйте з нього кошики. Присипте їх сіллю і перцем.
Знову розігрійте духовку до двохсот двадцяти градусів. Поставте в неї кошики з картоплі і запікайте їх п'ятнадцять-двадцять хвилин. Уважно стежте, щоб вони не підгоріли. Готові кошики дістаньте з духовки.
У кожну імпровізовану кошик вбийте по одному сирому курячому яйцю. Приправити сіллю і poperčite, знову поставте в духовку і запікайте десять-п'ятнадцять хвилин до повної готовності.