Картопля з печерицями на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
По-домашньому смачна і швидка картопелька з грибами. Подавайте її з улюбленими соусами або аджикою, посипте зеленню, цибулею зеленим. Спеції використовуйте за бажанням.
Опис приготування:
Для приготування цієї страви знадобиться дві сковороди : велика і маленька. Окремо посмажте картоплю і гриби, в кінці з'єднайте, посоліть і перед подачею до столу посипте рубаною зеленню. Хай щастить!
- Картопля - 1 кілограм
- Печериці - 400-500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелену цибулю або кріп - За смаком
Приготуйте овочі та печериці. Для рецепта стануть в нагоді не тільки свіжі, але і заморожені печериці. Розморожувати попередньо їх не потрібно.
Печериці обсмажити до готовності на рослинній олії з сіллю і меленим перцем.
Очищену картоплю порізати тонкими слайсами або соломкою. НЕ солі!
На сковорідку налийте рослинного масла, покладіть картоплю і смажте до напівготовності.
Очищену цибулю поріжте тонко півкільцями, щоб він швидко приготувався. Пам'ятайте трохи руками. Prisoe.
Додайте до майже готового картоплі цибулю, вся сіль. Перемішайте лопаткою обережно і знову посоліть.
Додайте печериці смажені, перемішайте лопаткою і під кришкою дожарьте ще пару хвилин, щоб картопля прийняв аромат грибочків. Картопля з печерицями готовий! приємного!