Картопля з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Всі люблять смажену картопельку, але ось як правильно смажити її, знають не всі. Щоб картопля вийшов смачним, Його не було солять під час смаження. Дивіться рецепт!
Опис приготування:
Отже, розповідаю, як приготувати картоплю з цибулею. Перше і найважливіше, це вибрати правильний картопля. Не всі сорти можна смажити, купуючи, зверніть на це увагу, запитайте у продавця. Смажити картоплю можна на рослинних і тваринних жирах, наприклад смалець, сало. Солити тільки в самому кінці, разом з додаванням цибулі, коли картопля вже майже готовий, це запорука красивої і апетитною картопельки! пробуйте!
- Картопля - 3-4 штук (великий)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 частина (пучок)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
Підготуйте продукти. Вимийте овочі, очистіть.
Картопля поріжте вздовж на половинки, потім кожну часточками.
Розігрійте рослинне масло або смалець (на ньому теж дуже смачно виходить), покладіть картоплю і смажте без кришки, періодично перемішуючи лопаткою. Солити не потрібно, інакше картопля пустити сік і буде каша.
Поріжте ріпчасту цибулю півкільцями.
Коли картопля буде майже готовий, додайте цибулю, сіль. Смажте до готовності.
Картопля з цибулею готовий!