Картопля з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять смажену картопельку, але ось як правильно смажити її, знають не всі. Щоб картопля вийшов смачним, Його не було солять під час смаження. Дивіться рецепт!
Отже, розповідаю, як приготувати картоплю з цибулею. Перше і найважливіше, це вибрати правильний картопля. Не всі сорти можна смажити, купуючи, зверніть на це увагу, запитайте у продавця. Смажити картоплю можна на рослинних і тваринних жирах, наприклад смалець, сало. Солити тільки в самому кінці, разом з додаванням цибулі, коли картопля вже майже готовий, це запорука красивої і апетитною картопельки! пробуйте!
- Картопля - 3-4 штук (великий)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 частина (пучок)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
Підготуйте продукти. Вимийте овочі, очистіть.
Картопля поріжте вздовж на половинки, потім кожну часточками.
Розігрійте рослинне масло або смалець (на ньому теж дуже смачно виходить), покладіть картоплю і смажте без кришки, періодично перемішуючи лопаткою. Солити не потрібно, інакше картопля пустити сік і буде каша.
Поріжте ріпчасту цибулю півкільцями.
Коли картопля буде майже готовий, додайте цибулю, сіль. Смажте до готовності.
Картопля з цибулею готовий!