Картопля на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Коли не знаєте, чим нагодувати сім'ю або гостей, на виручку прийде цей цікавий і досить простий варіант, як приготувати картоплю на швидку руку. Обов'язково візьміть рецепт на замітку.
Перед вами дуже цікавий варіант смаженої картоплі з запеченим яйцем. Таке блюдо відмінно підійде в якості ситного обіду або вечері. Крім цибулі та солодкого перчика, ви можете використовувати також часник або чилі за смаком. Рослинна олія при бажанні можна замінити беконом.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Яйце - 4 штуки (по бажанню)
- Зелень - 1 щіпка
1. Очистіть картопля і наріжте дрібними кубиками. Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть картоплю. На сильному вогні обсмажте хвилин 5.
2. Кожні пару хвилин акуратно помішуйте, щоб картопля рівномірно підсмажують.
3. Очистіть і подрібніть цибулину і невеликий солодкий перець. Додайте на сковороду.
4. Посоліть і поперчіть за смаком, акуратно перемішайте. Смажте на середньому вогні.
5. Доповнити таку картопельку перед подачею можна яйцем. Його можете посмажити або запекти в духовці, в формі для маффінів.
6. Завдяки тому, що картопля нарізаний дрібно, він досить скоро стане м'яким і апетитно підсмажиться.
7. У розігрітій до 200 градусів запікайте яйця 10-15 хвилин. Після хвилини 3 остудіть до того, як подавати до столу.
8. Всього за якихось півгодини на вашому столі буде апетитна картопля з овочами і яйцем. Відмінне блюдо, яке точно варто спробувати!