Картопля на гарнір в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Другі страви часто потребують гарнірі, тому я хочу запропонувати вам рецепт картоплі на гарнір в мультиварці. Блюдо це буде прекрасним супроводом до м'яса, риби та птиці. Читайте рецепт!
Приготувати картоплю на гарнір в мультиварці неймовірно просто. Від вас буде потрібно мінімум сил і часу, а натомість ви отримаєте прекрасний ситний гарнір. Я готувала картоплю в мультиварці фірми Redmond, але я впевнена, що приготувати цю страву в інший мультиварці також не складе ніяких труднощів. Якщо ви не любите майонез, його завжди можна замінити тертим сиром або соусом бешамель. Читайте рецепт приготування картоплі на гарнір в мультиварці з фото.
- Картопля - 600 грам
- Цибуля - 150 грам
- Майонез - 150 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль, спеції - - За смаком
На дно чаші мультиварки укладіть порізаний півкільцями цибулю, посипте спеціями.
Зверху не цибулю викладіть нарізану часточками (або кубиками, або кружечками) картопля. Полийте картопля майонезом і рослинним маслом, посоліть і додайте спеції.
Виберіть режим "гасіння" (тип продукту - овочі). Встановіть таймер на 30 хвилин. Після закінчення програми вимкніть мультиварку. Картопля готова! Смачного!