Капустяний Броуз
(покроковий рецепт з фото)
Капустяний Броуз - дуже смачна страва шотландської кухні. Являє собою щось середнє між супом і юшкою. Любителі капусти, запрошую вас до столу!
Капустяний Броуз - просте в приготуванні блюдо, яке має дуже приємним ароматом. У ньому обов'язково присутня білокачанна капуста, а густоту йому надає вівсяне борошно або вівсяні пластівці. У Броуз не додають м'ясо, але він виходить дуже наваристим і ситним. Шотландці готують його взимку, щоб вечеря була зігріваючим і ситним. Хочу вам розповісти, як приготувати капустяний Броуз.
- Капуста - 400 грам
- Вівсяні пластівці - 2 Ст. Ложки
- М'ясний бульйон - 4 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Вівсяні пластівці подрібніть в борошно за допомогою блендера або в кавомолці.
Наріжте капусту.
У каструлю викладіть нарізану капусту, посипте подрібненою вівсянкою.
Залийте гарячим бульйоном.
Додати сіль, поперчіть, перемішайте, варіть на повільному вогні 30 хвилин.
Капустяний Броуз готовий. Смачного!