Рецепт Капустяний Броуз фото

Капустяний Броуз
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Капустяний Броуз - дуже смачна страва шотландської кухні. Являє собою щось середнє між супом і юшкою. Любителі капусти, запрошую вас до столу!

Капустяний Броуз - просте в приготуванні блюдо, яке має дуже приємним ароматом. У ньому обов'язково присутня білокачанна капуста, а густоту йому надає вівсяне борошно або вівсяні пластівці. У Броуз не додають м'ясо, але він виходить дуже наваристим і ситним. Шотландці готують його взимку, щоб вечеря була зігріваючим і ситним. Хочу вам розповісти, як приготувати капустяний Броуз.


  • Капуста - 400 грам
  • Вівсяні пластівці - 2 Ст. Ложки
  • М'ясний бульйон - 4 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
капустяний Броуз - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
капустяний Броуз - фото крок 2
Вівсяні пластівці подрібніть в борошно за допомогою блендера або в кавомолці.
капустяний Броуз - фото крок 3
Наріжте капусту.
капустяний Броуз - фото крок 4
У каструлю викладіть нарізану капусту, посипте подрібненою вівсянкою.
капустяний Броуз - фото крок 5
Залийте гарячим бульйоном.
капустяний Броуз - фото крок 6
Додати сіль, поперчіть, перемішайте, варіть на повільному вогні 30 хвилин.
капустяний Броуз - фото крок 7
Капустяний Броуз готовий. Смачного!

Схожі рецепти