Капуста з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 г. 0 хв.
Капуста з морквою - ця страва, яке можна готувати цілий рік. І воно ніколи не набридає, і ніколи не буде зайвим - адже в ньому так багато корисного!
Опис приготування:
Ну дуже простий, але тим не менше дуже смачний хрусткий салатик. У ньому багато клітковини і вітамінів. Та й доступність інгредієнтів робить цей салат улюбленим у багатьох сім'ях. У моїй родині він практично на першому місці серед салатів зі свіжих овочів. Простий рецепт приготування капусти з морквою без сумніву підкориться і початківцям кулінарам. Так що - вперед і смачного
- Капуста - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Лимонний сік або оцет 9% - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
Готуємо овочі. Чистий цибулю, морква і часник. Для салату я відрізаю верхню частину капусти - там немає товстих черешків:)
Тонко шаткуємо капусту соломкою.
Викладаємо в миску, злегка солимо і пам'ятаємо. Капуста виділить сік і буде м'якше. Тільки не перестарайтеся, залиште трохи"хрускоту" :)
Моркву натираємо на середній тертці, цибулю нарізаємо як подобається - можна кубиками, можна півкільцями. Часник подрібнюємо або давілкой або дрібно рубаємо ножем.
Відправляємо цибулю, морква і часник в компанію до капусти.
Додаємо до овочів сіль, цукор, оцет або сік і рослинне масло. Гарненько перемішуємо і даємо постояти хвилин 15.