Кальмари, фаршировані овочами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами абсолютно нескладним, але дивно апетитним варіантом, як приготувати кальмари, фаршировані овочами, тушковані в вершках. Звучить класно, що?
Цей рецепт приготування кальмарів, фаршированих овочами, особливо припаде до смаку тим, хто рахує калорії і стежить за своєю вагою. Ніякого масла або жиру, виключно вершки, свіжі овочі і ніжні морепродукти. Приголомшливий варіант корисного вечері для всієї родини. Що стосується начинки, то використовувати можна абсолютно все, що є у вас під рукою. Готові овочеві суміші - ідея для тих, хто дорожить кожною хвилиною.
- Овочі - 400 грам
- Кальмари - 7-8 штук
- Вершки - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
1. Ось такий яскравий і апетитний набір інгредієнтів необхідний, щоб повторити цей простий рецепт кальмарів, фаршированих овочами, на вашій кухні.
2. Для початку займіться овочами: викладіть їх в глибоку миску, дайте їм трохи підтанути. Додати сіль, додайте спеції за смаком. При бажанні можна їх злегка підсмажити на сковороді.
3. Очищені і промиті тушки кальмарів наповніть овочевою сумішшю.
4. За допомогою зубочисток або паличок для шашличка закріпіть краю так, щоб начинка не випадала в процесі приготування.
5. Готові тушки викладіть в сотейник або сковороду з високими бортами. У вершки додайте дрібку солі і перцю, також можете використовувати ароматні трави або спеції за смаком. Вилийте вершки в сотейник. Доведіть до кипіння, приберіть вогонь і тушкуйте близько 15-25 хвилин (в залежності від розміру тушок).
6. Ось і весь секрет, як зробити кальмари, фаршировані овочами. Неймовірно апетитно і дуже смачно! Смачного!