Качка з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Приготована за особливим рецептом з додаванням ананасів і кокосового молока качка, безсумнівно, справить враження своїми смаковими і естетичними характеристиками. Рекомендую приготувати її!
Приготована за наведеним рецептом качка з ананасами навіє на вас атмосферу Сходу. Рецепт не вимагає особливих умінь, відрізняється простотою. На виході виходить апетитне і дуже красиве блюдо, яке сміливо можна подавати з рисом на тематичну дружню вечірку. Для приготування необхідно придбати, крім самої качки, кокосове молоко, ананаси і болгарський перець.
- Качина грудка - 1 штука
- Болгарський перець червоний - 1 штука
- Цибулина - 0, 5 штуки
- Ананас консервований - 200 грам
- Черрі - 10 штук
- Кокосове молоко - 250 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Вимийте качину грудку. Поріжте її на смужки. Очистіть перець від серцевини. Наріжте його смужками.
2. Почистіть цибулю від шкірки і поріжте на шматочки, нагадують велику соломку. Подрібніть часник.
3. Розігрійте сковороду до високої температури. Налийте рослинного масла. Покладіть цибулю і часник. Обсмажте їх. В овочеву суміш додайте м'ясо і продовжуйте гасити.
4. Покладіть в сковороду ананаси і додайте болгарський перець. Продовжуйте тушкувати. Через п'ять хвилин овочі повинні пустити сік.
5. Додайте помідори черрі, порізані на часточки. Покладіть в сковороду каррі, влийте кокосове молоко, приправити сіллю. Від того моменту, коли продукти закиплять, продовжуйте готувати 15 хвилин на невеликому вогні.
6. Викладіть страву на тарілку. Східного колориту додасть жменька рису. Тепер ви знаєте, як приготувати качку з ананасами і порадувати гостей блюдом, наповненим духом Сходу.