Рецепт Качка, тушкована в мультиварці фото

Качка, тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

На другому місці після запікання у мене йде цей спосіб готування качки. За допомогою мультиварки у вас це блюдо вийде особливо смачним. Отже, готуємо качку, тушковану в мультиварці!

Опис приготування:

Найвідоміший спосіб готування качки - запікання, а найпоширеніший - гасіння. За допомогою мультиварки і цього простого рецепту приготування ви зможете приготувати смачну тушковану качку. Вам необхідно провести підготовчі роботи, а далі розумна мультиварка сама приготує блюдо і вимкнеться. А ви можете займатися своїми справами. Представляю вам найпростіший рецепт тушкованою качки в мультиварці. На базі цього рецепта ви зможете творити, додавати ті чи інші інгредієнти на свій смак.

  • Качине м'ясо - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
качка, тушкована в мультиварці - фото крок 1
Розрізаємо качку на шматки, моєму і обсушуємо. Натираємо сіллю і перцем і залишаємо приблизно на годину.
качка, тушкована в мультиварці - фото крок 2
У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо підготовлені шматки качки.
качка, тушкована в мультиварці - фото крок 3
Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо і викладаємо на качку. Закриваємо мультиварку і включаємо режим"випічка" з 20 хвилин. Необхідно буде кілька разів перевертати качку, щоб вона обсмажити з обох сторін.
качка, тушкована в мультиварці - фото крок 4
Коли закінчиться час режиму"випічка" , доливаємо в чашу трохи води і включаємо режим"гасіння" з 1 час.

Схожі рецепти