Качка, тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
На другому місці після запікання у мене йде цей спосіб готування качки. За допомогою мультиварки у вас це блюдо вийде особливо смачним. Отже, готуємо качку, тушковану в мультиварці!
Найвідоміший спосіб готування качки - запікання, а найпоширеніший - гасіння. За допомогою мультиварки і цього простого рецепту приготування ви зможете приготувати смачну тушковану качку. Вам необхідно провести підготовчі роботи, а далі розумна мультиварка сама приготує блюдо і вимкнеться. А ви можете займатися своїми справами. Представляю вам найпростіший рецепт тушкованою качки в мультиварці. На базі цього рецепта ви зможете творити, додавати ті чи інші інгредієнти на свій смак.
- Качине м'ясо - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Розрізаємо качку на шматки, моєму і обсушуємо. Натираємо сіллю і перцем і залишаємо приблизно на годину.
У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо підготовлені шматки качки.
Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо і викладаємо на качку. Закриваємо мультиварку і включаємо режим "випічка" з 20 хвилин. Необхідно буде кілька разів перевертати качку, щоб вона обсмажити з обох сторін.
Коли закінчиться час режиму "випічка", доливаємо в чашу трохи води і включаємо режим "гасіння" з 1 час.