Качка шматочками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо качки вважається дуже смачним і насиченим продуктом. Пропоную Вам свій варіант приготування цього птаха в мультиварці. Тушкована в сметанному соусі, качка виходить дуже соковитою і ніжною!
Приготуємо качку шматочками в мультиварці. Нарізаємо її порційними шматочками, солимо і перчимо м'ясо за смаком. Потім, попередньо обваляти в борошні, обсмажуємо шматочки качки на сковороді до золотистої скоринки з двох сторін. Перекладаємо її в мультиварку, вливаємо окріп і продовжуємо готувати в режимі "випічка" . Для 15 хвилин до готовності потрібно додати сметану і трохи солі з перцем. Готову страву подається до столу з овочами. Хай щастить!
- Качка - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Крем - 250 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
Качку ретельно промийте та висушіть. Розріжте на порційні шматочки.
Перекладаємо качку в казан, солимо і перчимо.
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Обваляйте шматочки качки в борошні і викладіть на сковороду.
Обсмажуємо м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки.
Перекладіть качку в чашу мультиварки.
Повністю заливаємо м'ясо окропом. Готуємо в режимі "випічка" 50 хвилин.
Для 15 хвилин до готовності додайте сметану, сіль і перець. Перемішайте.
Блюдо подається до столу з гарніром зі свіжих овочів або салатом. Смачного!