Качині сердечка
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель страв із субпродуктів? цей рецепт саме для вас. Давайте приготуємо качині сердечка так, щоб вони вийшли м'якими, ніжними і смачними. Зовсім нескладно? і всі будуть ситі.
Якщо ви любите страви з субпродуктів, вас зацікавить цей рецепт. Качині сердечка, приготовані за цим рецептом, виходять ніжними, соковитими і смачними. А клопоту при приготуванні зовсім небагато, повірте. Подавати сердечка з смачним соусом можна з будь-яким гарніром.
- Качині сердечка - 500-600 грам
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
- Помідори - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Спеції - 0, 5 чайних ложки (для курки або ваші улюблені)
- Зелень кропу, петрушки - 20 грам
Насамперед підготуємо сердечка. Cрезаем у них зайвий жир, видаляємо судини і згустки крові.
Щоб видалити кров всередині сердечок, надрежем або повністю разрежем сердечко навпіл.
Ну ось, всі сердечка підготовлені і ретельно промиті.
Приготуємо маринад: змішаємо в мисці соєвий соус, подрібнений часник, спеції і 3-4 столові ложки апельсинового соку.
Перемішаємо сердечка з маринадом, викладемо їх в миску і залишимо під гнітом хвилин на 20-30.
Свіжий помідор обшпаримо окропом, знімемо з нього шкірку. М'якоть подрібнити (в блендері або через тертку) і змішаємо зі сметаною.
Очистимо цибулю, наріжемо його не дуже дрібно. Викладаємо цибулю на сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо його до м'якості.
Додаємо сердечка з маринадом до цибулі, обсмажуємо все разом хвилин 10-15 на великому вогні.
Додаємо сметану з протертим помідором. Нарізану зелень можна додати зараз, а можна хвилин за 10 до готовності.
Тушкуємо сердечка під кришкою на невеликому вогні хвилин 40.