Рецепт Качині сердечка фото

Качині сердечка
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви любитель страв із субпродуктів? цей рецепт саме для вас. Давайте приготуємо качині сердечка так, щоб вони вийшли м'якими, ніжними і смачними. Зовсім нескладно? і всі будуть ситі.

Якщо ви любите страви з субпродуктів, вас зацікавить цей рецепт. Качині сердечка, приготовані за цим рецептом, виходять ніжними, соковитими і смачними. А клопоту при приготуванні зовсім небагато, повірте. Подавати сердечка з смачним соусом можна з будь-яким гарніром.

  • Качині сердечка - 500-600 грам
  • Крем - 4-5 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
  • Помідори - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Спеції - 0, 5 чайних ложки (для курки або ваші улюблені)
  • Зелень кропу, петрушки - 20 грам
качині сердечка - фото крок 1
Насамперед підготуємо сердечка. Cрезаем у них зайвий жир, видаляємо судини і згустки крові.
качині сердечка - фото крок 2
Щоб видалити кров всередині сердечок, надрежем або повністю разрежем сердечко навпіл.
качині сердечка - фото крок 3
Ну ось, всі сердечка підготовлені і ретельно промиті.
качині сердечка - фото крок 4
Приготуємо маринад: змішаємо в мисці соєвий соус, подрібнений часник, спеції і 3-4 столові ложки апельсинового соку.
качині сердечка - фото крок 5
Перемішаємо сердечка з маринадом, викладемо їх в миску і залишимо під гнітом хвилин на 20-30.
качині сердечка - фото крок 6
Свіжий помідор обшпаримо окропом, знімемо з нього шкірку. М'якоть подрібнити (в блендері або через тертку) і змішаємо зі сметаною.
качині сердечка - фото крок 7
Очистимо цибулю, наріжемо його не дуже дрібно. Викладаємо цибулю на сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо його до м'якості.
качині сердечка - фото крок 8
Додаємо сердечка з маринадом до цибулі, обсмажуємо все разом хвилин 10-15 на великому вогні.
качині сердечка - фото крок 9
Додаємо сметану з протертим помідором. Нарізану зелень можна додати зараз, а можна хвилин за 10 до готовності.
качині сердечка - фото крок 10
Тушкуємо сердечка під кришкою на невеликому вогні хвилин 40.

Схожі рецепти