Рецепт Качині сердечка фото

Качині сердечка
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви любитель страв із субпродуктів? цей рецепт саме для вас. Давайте приготуємо качині сердечка так, щоб вони вийшли м'якими, ніжними і смачними. Зовсім нескладно? і всі будуть ситі.

Опис приготування:

Якщо ви любите страви з субпродуктів, вас зацікавить цей рецепт. Качині сердечка, приготовані за цим рецептом, виходять ніжними, соковитими і смачними. А клопоту при приготуванні зовсім небагато, повірте. Подавати сердечка з смачним соусом можна з будь-яким гарніром.

  • Качині сердечка - 500-600 грам
  • Крем - 4-5 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
  • Помідори - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Спеції - 0, 5 чайних ложки (для курки або ваші улюблені)
  • Зелень кропу, петрушки - 20 грам
качині сердечка - фото крок 1
Насамперед підготуємо сердечка. Cрезаем у них зайвий жир, видаляємо судини і згустки крові.
качині сердечка - фото крок 2
Щоб видалити кров всередині сердечок, надрежем або повністю разрежем сердечко навпіл.
качині сердечка - фото крок 3
Ну ось, всі сердечка підготовлені і ретельно промиті.
качині сердечка - фото крок 4
Приготуємо маринад: змішаємо в мисці соєвий соус, подрібнений часник, спеції і 3-4 столові ложки апельсинового соку.
качині сердечка - фото крок 5
Перемішаємо сердечка з маринадом, викладемо їх в миску і залишимо під гнітом хвилин на 20-30.
качині сердечка - фото крок 6
Свіжий помідор обшпаримо окропом, знімемо з нього шкірку. М'якоть подрібнити (в блендері або через тертку) і змішаємо зі сметаною.
качині сердечка - фото крок 7
Очистимо цибулю, наріжемо його не дуже дрібно. Викладаємо цибулю на сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо його до м'якості.
качині сердечка - фото крок 8
Додаємо сердечка з маринадом до цибулі, обсмажуємо все разом хвилин 10-15 на великому вогні.
качині сердечка - фото крок 9
Додаємо сметану з протертим помідором. Нарізану зелень можна додати зараз, а можна хвилин за 10 до готовності.
качині сердечка - фото крок 10
Тушкуємо сердечка під кришкою на невеликому вогні хвилин 40.

Схожі рецепти