Тушковані качині потрухи
(покроковий рецепт з фото)
Качині потрошки трохи крупніше і жорсткіше курячих, але завдяки тривалому гасіння вони виходять дуже ніжними і соковитими. Готувати будемо всі разом: печінку, серце і шлунки.
Аналогічним способом можна гасити потрошка будь-якого птаха. А щоб зробити блюдо ще більш м'яким, додайте сметану або вершки.
- Печінка качина - 300 грам
- Серце качине - 300 грам
- Шлунки качині - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Лук почистіть і наріжте кубиком.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
Потроха промойте, наріжте дрібно.
Додайте в сковороду.
Обсмажте все разом.
Додайте воду і тушкуйте на невеликому вогні 1 час.
Блюдо готово. Смачного!