Рецепт Тушковані качині потрухи фото

Тушковані качині потрухи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Качині потрошки трохи крупніше і жорсткіше курячих, але завдяки тривалому гасіння вони виходять дуже ніжними і соковитими. Готувати будемо всі разом: печінку, серце і шлунки.

Опис приготування:

Аналогічним способом можна гасити потрошка будь-якого птаха. А щоб зробити блюдо ще більш м'яким, додайте сметану або вершки.

  • Печінка качина - 300 грам
  • Серце качине - 300 грам
  • Шлунки качині - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
тушковані качині потрухи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тушковані качині потрухи - фото крок 2
Лук почистіть і наріжте кубиком.
тушковані качині потрухи - фото крок 3
Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
тушковані качині потрухи - фото крок 4
Потроха промойте, наріжте дрібно.
тушковані качині потрухи - фото крок 5
Додайте в сковороду.
тушковані качині потрухи - фото крок 6
Обсмажте все разом.
тушковані качині потрухи - фото крок 7
Додайте воду і тушкуйте на невеликому вогні 1 час.
тушковані качині потрухи - фото крок 8
Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти