Рецепт Качині стегенця тушковані фото

Качині стегенця тушковані
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Морква, Цибуля, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Качине м'ясо вважається неймовірно смачним, особливо якщо згасити разом з морквою, цибулею і спеціями. Подібне блюдо чудово підходить на обід чи вечерю. На гарнір можна зварити будь-яку крупу.

Приготуємо качині стегенця тушковані в домашніх умовах. Найкраще вибирати стегенця пожирнее, тоді не доведеться використовувати масло. Замість цього, , можна зрізати з качиних ніжок жир, розплавити його на сковороді і таким чином обсмажити на ньому і стегенця та овочі. Хай щастить!

  • Качині стегенця - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
качині стегенця тушковані - фото крок 1
Качині стегенця ретельно промийте та висушіть, ображати жир. Зробіть невеликі надрізи і натріть стегенця сіллю з перцем з усіх боків. Обсмажте на олії з усіх боків, до рум'яної скоринки.
качині стегенця тушковані - фото крок 2
Промиваємо і очищаємо овочі. Морква нарізаємо кільцями, а ріпчаста цибуля і часник подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на маслі до м'якості.
качині стегенця тушковані - фото крок 3
Викладаємо на овочі стегенця, солимо і перчимо до смаку. Кладемо лавровий лист, перемішуємо. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні, приблизно 1, 5 годин. Можна влити трохи холодної води, якщо стегенця слабо виділяють жир.
качині стегенця тушковані - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти