Качині стегенця тушковані
(покроковий рецепт з фото)
Качине м'ясо вважається неймовірно смачним, особливо якщо згасити разом з морквою, цибулею і спеціями. Подібне блюдо чудово підходить на обід чи вечерю. На гарнір можна зварити будь-яку крупу.
Приготуємо качині стегенця тушковані в домашніх умовах. Найкраще вибирати стегенця пожирнее, тоді не доведеться використовувати масло. Замість цього, , можна зрізати з качиних ніжок жир, розплавити його на сковороді і таким чином обсмажити на ньому і стегенця та овочі. Хай щастить!
- Качині стегенця - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
Качині стегенця ретельно промийте та висушіть, ображати жир. Зробіть невеликі надрізи і натріть стегенця сіллю з перцем з усіх боків. Обсмажте на олії з усіх боків, до рум'яної скоринки.
Промиваємо і очищаємо овочі. Морква нарізаємо кільцями, а ріпчаста цибуля і часник подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на маслі до м'якості.
Викладаємо на овочі стегенця, солимо і перчимо до смаку. Кладемо лавровий лист, перемішуємо. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні, приблизно 1, 5 годин. Можна влити трохи холодної води, якщо стегенця слабо виділяють жир.
Смачного!