Курячі потрухи в сметані

Курячі потрухи в сметані
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Любіть не тільки смачні, але і економні страви? Тоді пропоную вам відмінний варіант — апетитний і бюджетний рецепт приготування курячих потрухів в сметані.

опис приготування:

Класичний рецепт курячих потрухів в сметані в даному випадку пропоную доповнити ще печінкою. Вона надає страві особливу пікантність, так виходить дуже соковитою і ніжною. В якості овочевої складової можна використовувати як свіжі, так і заморожені овочі за смаком.

  • Потроха— 300 грам
  • печінка— 300 грам
  • цибулина— 1-2 штук
  • морква— 1-2 штук
  • Болгарський перець— 1-2 штук
  • муфта зажим— 100 грам
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
Курячі потрухи в сметані - фото крок 1 1. Для початку необхідно почистити і як слід промити тельбухи. В даному випадку рецепт приготування курячих потрухів в сметані передбачає використання сердечок і курячої печінки, але і пупочки тут як не можна до речі.

Курячі потрухи в сметані - фото крок 2 2. У сковороду з високими бортами або сотейник налити трохи рослинного масла. Відправити туди тельбухи і следка обсмажити близько 2-3 хвилин. Тим часом очистити і нарізати півкільцями цибулину.

Курячі потрухи в сметані - фото крок 3 3. Очистити, вимити і натерти на середній або крупній тертці моркву.

Курячі потрухи в сметані - фото крок 4 4. Овочі відправити до потрухів і обсмажити близько 5-7 хвилин. Очистити від насіння і хвостика болгарський перець і нарізати невеликими кубиками або півкільцями. Додати до овочів (в даному випадку використовується вже нарізаний і заморожений перець). Обсмажити ще близько 5 хвилин і влити 100 мілілітрів води або бульйону. Довести до кипіння, посолити і поперчити за смаком. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 45-55 хвилин. важливо стежити, щоб вода не випарується, а тельбухи не почали горіти.

Курячі потрухи в сметані - фото крок 5 5. Приблизно через годину гасіння можна приступати до наступного етапу. До речі, дуже зручно готувати подібне блюдо в мультиварці, так як не потрібно контролювати процес.

Курячі потрухи в сметані - фото крок 6 6. Тепер можна додати сметану і як слід перемішати. При бажанні можна додати томатний соус або перетерті помідори. Знову накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 20-30 хвилин.

Курячі потрухи в сметані - фото крок 7 7. Курячі потрухи в сметані в домашніх умовах виходять дуже соковиті і м'які. Перед подачею на стіл можна додати трохи рубаної зелені.

Схожі рецепти

Тушковані качині потрухи

Тушковані качині потрухи

Качині потрошки трохи крупніше і жорсткіше курячих, але завдяки тривалому гасіння вони виходять дуже ніжними і соковитими. Готувати будемо всі разом: печінку, серце і шлунки. опис приготування: Аналогічним способом можна гасити потрошка будь-якого птаха. А щоб зробити блюдо ще більш м'яким, до...

читати далі
Шлуночки курячі в сметані

Шлуночки курячі в сметані

Сьогодні пропоную приготувати субпродукти, а саме курячі шлуночки в сметані. Приготування страви не займе багато часу, однак результат зможе здивувати. приступаємо! опис приготування: Чудове блюдо виходить, враховуючи, що воно приготоване з курячих шлуночків. воно ситне, ніжне і дуже ароматне....

читати далі
Курячі гомілки в сметані з картоплею

Курячі гомілки в сметані з картоплею

Курка і картопля - це одні з найпопулярніших інгредієнтів у багатьох кухнях. Завжди доступні продукти часто зустрічаються в одній страві, адже вони поєднуються ідеально. Ще один рецепт вам в скарбничку. опис приготування: Ситне і просте блюдо підійде для сімейної вечері і торжества. І що добре...

читати далі
Курячі гомілки в сметані

Курячі гомілки в сметані

Хочете приготувати щось смачненьке на обід або вечерю? Як ідеї пропоную вам рецепт приготування курячих гомілок в сметані з овочами. Це просто, а головне — дуже апетитно. опис приготування: 1. Рецепт приготування курячих гомілок в сметані досить простий. Для початку необхідно вимити і просушит...

читати далі
Курячі пупки в сметані

Курячі пупки в сметані

хочете дізнатися, як зробити курячі пупки в сметані так, щоб вони вийшли м'якими, соковитими і дуже смачними? Тоді вся ваша увага зосередьте на цьому рецепті, з детальними інструкціями і фото. опис приготування: Рецепт приготування курячих пупков в сметані може зайняти досить багато часу. вино...

читати далі