Рецепт Kabartma фото

Kabartma
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно, Дріжджі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пироги

Kabartma - це різновид татарської випічки, у вигляді пампушок. Існує два варіанти приготування: обсмажування у фритюрі і випічка в духовці. Я пропоную спробувати приготувати пампушки у фритюрі.

При дотриманні рецептури, процес не викличе утруднень. Зазначу про оброблення пампушок. Якщо відсутні ваги, діляться на 17 частин, це кількість відповідає вазі.

  • Молоко - 2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 900-1000 грам
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 50 грам (розтоплене)
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Kabartma - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Kabartma - фото крок 2
У теплому молоці розчиніть цукор, сіль, дріжджі.
Kabartma - фото крок 3
Додайте яйця, розтоплене масло. Розмішайте.
Kabartma - фото крок 4
Додайте більшу частину борошна і замішують тісто. Решту борошна підсипати частинами.
Kabartma - фото крок 5
Замісити м'яке, пружне тісто. Скатайте шар, інвестувати в склі, затягніть плівкою і залиште в теплі на 1, 5 годину.
Kabartma - фото крок 6
Після закінчення часу тісто готове до оброблення.
Kabartma - фото крок 7
Тісто поділіть на рівні шматочки вагою по 80 грам (або 17 частин). Скачайте кульки.
Kabartma - фото крок 8
Кульки злегка притисніть до товщини 2 см. Залиште заготовки на 10 хвилин для вистоювання. Розігрійте фритюр, зменшіть вогонь.
Kabartma - фото крок 9
Обсмажте пампушки до рум'яності з двох сторін.
Kabartma - фото крок 10
Готові кабартма викладіть на паперові серветки.
Kabartma - фото крок 11
Пампушки подавайте теплими зі сметаною, варенням або медом. Смачного!

Схожі рецепти