Рецепт Кабачкова ікра з обжаркой фото

Кабачкова ікра з обжаркой
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Кабачок
Пісні страви
На обід
Заготовки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Кабачкова ікра з обжаркой - одна з найпопулярніших закусок. Ніжне овочеве пюре часто використовується як соус для пасти або як заправка для супу. Дізнайтеся, як пріготвоіть кабачкову ікру з обжаркой.

Опис приготування:

Для того щоб приготувати моментальну кабачкову ікру з обжаркой, потрібно обробити кабачки в духовці протягом півгодини, так вони будуть м'якше, ніжніше і збережуть максимум корисних речовин. Часник, перець, цибуля, морква і спеції потрібно старанно обсмажити на середньому вогні. Не забудьте додати томатну пасту. Залишається лише подрібнити всі інгредієнти до стану пюре і насолоджуватися смачною кабачкової ікрою!

  • Кабачки - 3 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Морквина - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложок
  • Khakhar - 1 Чайна ложка
  • Цибуля - 2 штуки
  • Чилійський перець - ½ Штук
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
кабачкова ікра з обжаркой - фото крок 1
Підготуйте цибуля, часник і морква. Видаліть насіння у гострого перцю. Наріжте цибулю, морква, перець і часник.
кабачкова ікра з обжаркой - фото крок 2
Наріжте кабачок кружечками, які потім викладіть на змащене жиром деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.
кабачкова ікра з обжаркой - фото крок 3
Після запікання злийте зайву вологу з кабачків через друшляк, попутно допомагаючи собі ложкою.
кабачкова ікра з обжаркой - фото крок 4
Поки кабачки в духовці, займіться обжаркой часнику і перцю. Через хвилину додайте моркву, обсмажуйте все ще пару хвилин.
кабачкова ікра з обжаркой - фото крок 5
Додайте цибулю, попутно зменшивши вогонь, і готуйте все 10 хвилин. Додайте томатну пасту, цукор, сіль і оцет. Розмішайте і зніміть з вогню.
кабачкова ікра з обжаркой - фото крок 6
Подрібніть смажені овочі та кабачки до стану пюре за допомогою блендера. Вживайте блюдо холодним. Смачного!

Схожі рецепти