Кабачкова ікра з обжаркой
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкова ікра з обжаркой - одна з найпопулярніших закусок. Ніжне овочеве пюре часто використовується як соус для пасти або як заправка для супу. Дізнайтеся, як пріготвоіть кабачкову ікру з обжаркой.
Для того щоб приготувати моментальну кабачкову ікру з обжаркой, потрібно обробити кабачки в духовці протягом півгодини, так вони будуть м'якше, ніжніше і збережуть максимум корисних речовин. Часник, перець, цибуля, морква і спеції потрібно старанно обсмажити на середньому вогні. Не забудьте додати томатну пасту. Залишається лише подрібнити всі інгредієнти до стану пюре і насолоджуватися смачною кабачкової ікрою!
- Кабачки - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Морквина - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложок
- Khakhar - 1 Чайна ложка
- Цибуля - 2 штуки
- Чилійський перець - ½ Штук
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки

Підготуйте цибуля, часник і морква. Видаліть насіння у гострого перцю. Наріжте цибулю, морква, перець і часник.

Наріжте кабачок кружечками, які потім викладіть на змащене жиром деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.

Після запікання злийте зайву вологу з кабачків через друшляк, попутно допомагаючи собі ложкою.

Поки кабачки в духовці, займіться обжаркой часнику і перцю. Через хвилину додайте моркву, обсмажуйте все ще пару хвилин.

Додайте цибулю, попутно зменшивши вогонь, і готуйте все 10 хвилин. Додайте томатну пасту, цукор, сіль і оцет. Розмішайте і зніміть з вогню.

Подрібніть смажені овочі та кабачки до стану пюре за допомогою блендера. Вживайте блюдо холодним. Смачного!