Кабачкова ікра з краснодарським соусом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити кабачкову ікру з краснодарським соусом. Це один з найпростіших рецептів ікри, а виходить вона і правда дуже смачною. Спробуйте, вам повинно дуже сподобатися!
Ця кабачкова ікра з краснодарським соусом в домашніх умовах готується дуже просто. Виходить дуже смачна закуска, яка вже точно не залишить вас байдужими! головне - не забувайте вчасно помішувати і ретельно простерилизуйте банки. Тоді ікра зможе простояти так довго, як ви того захочете!
- Кабачки - 3 кілограма
- Морква - 1.5 кілограма
- Краснодарський соус - 250 грам
- Цибуля - 500 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1/4 склянки
- Оцтова есенція - 1 Чайна ложка
1. Овочі подрібнюємо в комбайні або в м'ясорубці. Тушкуємо на маленькому вогні дві години, постійно помішуючи.
2. Далі додамо соус і спеції, гарненько перемішати. Тушкуємо ще годину.
3. Банки стерилізуємо і наповнюємо ікрою, закриваємо стерилізованими кришками.
4. Подавайте ікру в охолодженому вигляді, і насолоджуйтеся смачною закускою!