Рецепт Кабачкова ікра з краснодарським соусом фото

Кабачкова ікра з краснодарським соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки

Хочу розповісти, як зробити кабачкову ікру з краснодарським соусом. Це один з найпростіших рецептів ікри, а виходить вона і правда дуже смачною. Спробуйте, вам повинно дуже сподобатися!

Ця кабачкова ікра з краснодарським соусом в домашніх умовах готується дуже просто. Виходить дуже смачна закуска, яка вже точно не залишить вас байдужими! головне - не забувайте вчасно помішувати і ретельно простерилизуйте банки. Тоді ікра зможе простояти так довго, як ви того захочете!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Морква - 1.5 кілограма
  • Краснодарський соус - 250 грам
  • Цибуля - 500 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Оцтова есенція - 1 Чайна ложка
кабачкова ікра з краснодарським соусом - фото крок 1
1. Овочі подрібнюємо в комбайні або в м'ясорубці. Тушкуємо на маленькому вогні дві години, постійно помішуючи.
кабачкова ікра з краснодарським соусом - фото крок 2
2. Далі додамо соус і спеції, гарненько перемішати. Тушкуємо ще годину.
кабачкова ікра з краснодарським соусом - фото крок 3
3. Банки стерилізуємо і наповнюємо ікрою, закриваємо стерилізованими кришками.
кабачкова ікра з краснодарським соусом - фото крок 4
4. Подавайте ікру в охолодженому вигляді, і насолоджуйтеся смачною закускою!

Схожі рецепти