Кабачки, запечені зі сметаною і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися простим рецептом кабачків, запечених зі сметаною і сиром. Ця страва готується просто, але на смак і на вигляд - вельми незвичайне. Спробуйте, вам обов'язково сподобається!
Цей рецепт приготування кабачків, запечених зі сметаною і сиром, вам обов'язково припаде до душі! Мене привабила така ідея - зробити запіканку не просто набором інгредієнтів, а приготувати кабачки під таким ось незвичайним пастоподібною соусом, та ще й зі сметаною і сиром! смачно, рекомендую спробувати і вам!
- Кабачки - 2 штуки
- Печериці - 100 грам
- Шинка - 150 грам (можна замінити копченою ковбасою)
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - 1 За смаком
- Крем - 400 грам
- Сир твердий - 100 грам
1. На рослинному маслі обсмажуємо гриби, поки не випарується зайва волога. Спеції та зелень - за смаком.
2. Далі додамо до грибів подрібнену цибулю і шинку. Кабачки ріжемо середніми шматочками, обсмажити разом з вмістом сковороди, але після обсмажування дістанемо. Спеції - за смаком.
3. Обсмажені кабачки викладаємо поки на дно форми для запікання. А ось обсмажену суміш подрібнити в блендері до стану пасти (можна влити трохи сметани). Викладаємо цю пасту поверх кабачків, заливаємо сметаною, посипаємо тертим твердим сиром.
4. Запікаємо 10-15 хвилин, поки сметана не схопиться, а сир не перетворитися в апетитну кірочку. Готово!