Рецепт Кабачки з шинкою і сиром фото

Кабачки з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Кабачок, Шинка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Соковиті і смачні кабачки люблять практично всі, а раз так, то цей рецепт буде багатьом корисний. У ньому немає нічого складного, нам потрібно тільки з'єднати всі інгредієнти разом і запекти блюдо в духовці.

Як приємно побалувати своїх домашніх смачним блюдом, тим більше, коли приготувати його так легко. І дійсно цей простий рецепт кабачків з шинкою і сиром не зажадає від вас багато часу і сил, на все про все піде не більше півгодини. Зазвичай я готую таку страву на обід або вечерю, а іноді навіть роблю кабачки з шинкою і сиром в домашніх умовах до свята, і кожен раз гості залишаються від нього в захваті.

1) Для початку ми трьом моркву і нарізаємо дрібно цибулю, обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості, солимо і перчимо їх за смаком.

2) Кабачки нарізаємо на пластинки товщиною приблизно 1 см, потім також смажимо їх на сильному вогні до утворення золотистої скоринки.

3) Поки кабачки смажаться, ми нарізаємо шинку брусочками, а сир трьом на крупній тертці.

4) Потім викладаємо обсмажені пластинки кабачків на деко і зверху кладемо моркву з цибулею, потім додаємо шинку і посипаємо все тертим сиром.

5) Ставимо деко в розігріту до 180-200 градусів духовку і запікаємо блюдо не більше 10-15 хвилин, поки сир не розтане.

Їсти такі кабачки краще гарячими, хоча і в холодному вигляді вони досить смачні. Приємного вам апетиту!


  • Кабачки - 5 штук (невеликі)
  • Шинка - 300 грам
  • Сир твердий - 250-300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
Як приємно побалувати своїх домашніх смачним блюдом, тим більше, коли приготувати його так легко. І дійсно цей простий рецепт кабачків з шинкою і сиром не зажадає від вас багато часу і сил, на все про все піде не більше півгодини. Зазвичай я готую таку страву на обід або вечерю, а іноді навіть роблю кабачки з шинкою і сиром в домашніх умовах до свята, і кожен раз гості залишаються від нього в захваті.

1) Для початку ми трьом моркву і нарізаємо дрібно цибулю, обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості, солимо і перчимо їх за смаком.

2) Кабачки нарізаємо на пластинки товщиною приблизно 1 см, потім також смажимо їх на сильному вогні до утворення золотистої скоринки.

3) Поки кабачки смажаться, ми нарізаємо шинку брусочками, а сир трьом на крупній тертці.

4) Потім викладаємо обсмажені пластинки кабачків на деко і зверху кладемо моркву з цибулею, потім додаємо шинку і посипаємо все тертим сиром.

5) Ставимо деко в розігріту до 180-200 градусів духовку і запікаємо блюдо не більше 10-15 хвилин, поки сир не розтане.

Їсти такі кабачки краще гарячими, хоча і в холодному вигляді вони досить смачні. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти