Рецепт Кабачки з лисичками в духовці фото

Кабачки з лисичками в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Гриби, Кабачок, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Літні
Гарячі страви, Гарніри

Зараз - літня пора, і овочів на полицях магазинів безліч. Пропоную вам подивитися, як приготувати кабачки з лисичками духовці. Я майже впевнена, що ви будете в захваті.

У цьому році у нас хороший урожай кабачків. Які страви з їх використанням я тільки не готувала. Дозволю собі запропонувати вам такий варіант приготування кабачків, у вигляді запіканки з грибами. Блюдо виходить соковитим, смачним. Майонез можна замінити на сметану або томатний соус. Смак страви трохи зміниться, але буде все одно смачно.

  • Кабачки - 1-2 штук
  • Перець болгарський - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Лисички мариновані - 70-100 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Сир твердий - 70-100 грам
кабачки з лисичками в духовці - фото крок 1
Для приготування страви візьміть кабачки свіжі, цибуля ріпчаста, перець болгарський, сир твердий, майонез, спеції, лисички мариновані.
кабачки з лисичками в духовці - фото крок 2
Кабачки треба вимити, нарізати гострим ножем на тонкі кружальця. Форму для запікання застелити фольгою. Змазати маслом. Укласти в форму кільця кабачків (з невеликим нахлестом). Посолити і поперчити за смаком.
кабачки з лисичками в духовці - фото крок 3
Болгарський перець очистити і нарізати півкільцями. Укласти на кабачки зверху.
кабачки з лисичками в духовці - фото крок 4
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Обшпарити окропом і викласти зверху на перець. Мариновані лисички викласти зверху.
кабачки з лисичками в духовці - фото крок 5
Натріть на тертці твердий сир. Сир викладіть на овочі. Полийте трохи майонезом і посипте спеціями. У мене спеції до грибних страв з невеликими шматочками сушених лісових грибів.
кабачки з лисичками в духовці - фото крок 6
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте кабачки в духовці 30 хвилин. Форму з кабачками накривати не потрібно. Запікаємо кабачки в відкритому вигляді. Витягніть продукти з духовки. Дайте трохи охолонути. Подайте до столу.

Схожі рецепти