Італійський цибульний суп
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати до обіду відмінний суп з цибулі-порею. Цей солодкий і ніжний суп дуже хороший з хрусткими грінками і ніжним плавленим сиром. Швидкий, простий, легкий, здоровий і дуже хороший обід!
Цю страву можна віднести до розряду "комфортна їжа" . Суп готується дуже легко, швидко. Ви будете приємно здивовані його смаком. Солодкуватий і ніжний суп відмінно поєднується з грінками з сиром, спробуйте його обов'язково! А як приготувати італійський цибульний суп, ви дізнаєтеся з рецепта.
- Лук-пориста - 400 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 400-500 мілілітрів (будь-який: овочевий, м'ясної або просто вода)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки (за смаком)
- Базилік сушений - 1-2 Щепоток
- Прованські трави - 1 щіпка
1. Ставимо розігріватися на плиту вершкове і рослинне масло.
2. А тим часом нарізаємо четвертькольцами цибулю-порей.
3. Відправляємо цибулю в каструлю обсмажувати до м'якості.
4. Додаємо сіль, перець і сушені трави. І висипаємо ложку борошна. Розмішуємо і обсмажуємо, весь час помішуючи, хвилину-півтори.
5. Заливаємо бульйоном або водою і ретельно розмішуємо до тих пір, поки суп не закипить.
6. Варимо до загустіння, хвилини 3 приблизно.
7. Дуже смачним буде суп з грінками з плавленим сиром. Хліб можна підсушити в духовці або в тостері.