Рецепт Італійський цибульний суп фото

Італійський цибульний суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Пропоную приготувати до обіду відмінний суп з цибулі-порею. Цей солодкий і ніжний суп дуже хороший з хрусткими грінками і ніжним плавленим сиром. Швидкий, простий, легкий, здоровий і дуже хороший обід!

Опис приготування:

Цю страву можна віднести до розряду"комфортна їжа" . Суп готується дуже легко, швидко. Ви будете приємно здивовані його смаком. Солодкуватий і ніжний суп відмінно поєднується з грінками з сиром, спробуйте його обов'язково! А як приготувати італійський цибульний суп, ви дізнаєтеся з рецепта.

  • Лук-пориста - 400 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон - 400-500 мілілітрів (будь-який: овочевий, м'ясної або просто вода)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки (за смаком)
  • Базилік сушений - 1-2 Щепоток
  • Прованські трави - 1 щіпка
італійський цибульний суп - фото крок 1
1. Ставимо розігріватися на плиту вершкове і рослинне масло.
італійський цибульний суп - фото крок 2
2. А тим часом нарізаємо четвертькольцами цибулю-порей.
італійський цибульний суп - фото крок 3
3. Відправляємо цибулю в каструлю обсмажувати до м'якості.
італійський цибульний суп - фото крок 4
4. Додаємо сіль, перець і сушені трави. І висипаємо ложку борошна. Розмішуємо і обсмажуємо, весь час помішуючи, хвилину-півтори.
італійський цибульний суп - фото крок 5
5. Заливаємо бульйоном або водою і ретельно розмішуємо до тих пір, поки суп не закипить.
італійський цибульний суп - фото крок 6
6. Варимо до загустіння, хвилини 3 приблизно.
італійський цибульний суп - фото крок 7
7. Дуже смачним буде суп з грінками з плавленим сиром. Хліб можна підсушити в духовці або в тостері.

Схожі рецепти