Індичка з яблуками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування індички з яблуками в мультиварці - для вас! Смачне і ситне блюдо, яке припаде до смаку як любителям оригінальних поєднань, так і тим, хто віддає перевагу класиці. Раджу!
Це досить простий рецепт індички з яблуками в мультиварці, так що впевнена, що навіть новачки на кухні впораються без проблем. Особлива краса цієї страви в тому, що яблука при гасінні практично перетворюються в пюре і пропадають, зате все блюдо пронизує тонким яблучним кисло-солодким присмаком, Котрий, в свою чергу, ідеально поєднується з ніжною індичкою. І ще: я в цей раз використовувала ніжки, але вам рекомендую брати філе - з ним вийде ніжніше. Удачі вам!
- Індичка - 400 грам (у мене - ніжки, тому вага більше, але в цілому беріть з розрахунку, що м'ясо повинно займати приблизно чверть мультиварки)
- Гриби сушені - 100 грам
- Яблука - 200 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Спеції - За смаком
1. Для початку я окремо замочую гриби, поки не разбухнут, і тушу їх з водою на сковороді приблизно півгодини. Якщо не хочете посуд бруднити, закладивате в мультиварку спочатку гриби, і в режимі "гасіння" готуйте годину, а потім закладайте все інше. Я вважала за краще перший спосіб, тому поки гриби гасяться на плиті, в мультиварці я в режимі "жарка" підрум'янюємо індичі ніжки приблизно півгодини. Спеції та масло - за смаком.
2. Тепер додамо підготовлені гриби, в режимі "гасіння" доведемо до кипіння.
3. І тепер додамо картоплю і яблука без шкірки. Спеції - за смаком. Заливаємо окропом так, щоб він приблизно на половину прикривав вміст. Перемішаємо. Виставимо режим "гасіння" на півтори години.
4. От і все! Смачного!