Рецепт Індичка з підливою фото

Індичка з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Щоб урізноманітнити свій повсякденний раціон найпростішим і універсальним способом, рекомендую рецепт, як приготувати індичку з підливою. Це відмінний варіант для каші, макаронів або картоплі.

Підливу можна зробити з будь-якого м'яса, в тому числі і з субпродуктів (печінки, легких, серця). Індичка - дуже дієтичне м'ясо, яке прописано навіть тим, хто дотримується дуже суворої дієти. З неї виходить смачна і в той же час нежирна підлива, яка відмінно підкреслить смак будь-якого гарніру. Її виходить багато, тому вистачить на всю сім'ю або навіть на кілька днів. Це дуже вигідне блюдо для сімейного бюджету.

  • Філе індички - 0, 5 кілограма
  • Морквина - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Вода очищена - 0, 7-0, 8 L
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
індичка з підливою - фото крок 1
1. Індиче філе миємо, витираємо і нарізаємо пластинами завтовшки 1 сантиметр. Кожну трохи відбиваємо, щоб м'ясо було м'яким і швидше готувалося, солимо і перчимо. Після цього кожну пластину нарізаємо тонкими шматочками, обвалюють їх у борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії (по 3 хвилини з кожного боку).
індичка з підливою - фото крок 2
2. Обсмажене м'ясо перекладаємо в каструлю, заливаємо водою, відправляємо на вогонь, прикриваємо кришкою, а після закипання гасимо 40 хвилин на слабкому вогні.
індичка з підливою - фото крок 3
3. Лук чистий і PIME, нарізаємо кубиком і обсмажуємо на сковороді з соняшниковою олією, після цього морквину чистимо і моєму, подрібнюємо на дрібній тертці і додаємо до розм'якшення цибулі, після 5 хвилин кладемо томатну пасту і сметану, готуємо ще 3-5 хвилин.
індичка з підливою - фото крок 4
4. Отриману піджарку додаємо в каструлю, додаємо лавровий лист, спеції і сіль, варимо 15 хвилин.
індичка з підливою - фото крок 5
5. Готову підливу подаємо гарячою з макаронними виробами і з додаванням свіжої зелені.

Схожі рецепти